2019. június 10., hétfő

Protektor hőszigetelő festék ára

Referenciamérések észrevehető energiamegtakarításról számoltak be. Energiamegtakarítás, tartós hővédelem, penészmentesítés. A PROTEKTOR beltéri hőszigetelő festék egy könnyen feldolgozható vizes bázisú bevonat, amelyet speciálisan beltéri felhasználásra fejlesztettek ki. Több fokkal kellemesebb belső klíma, több évnyi gondtalanság!


Harminc-negyven évvel ezelőtt még csak álmodoztak olyan hőszigetelő megoldásról, melynek használata nem bonyolultabb, mint egy hagyományos festéké, mely pár ecsetvonással könnyen felvihető bármely lakás vagy épület falára.

Ha feltételezzük is, hogy a mikrogömbök egyáltalán nem vezetik a hőt, köztük van valami: levegő, kötőanyag, víz. Hőszigetelő festék nem létezik, a leírt tudományos szöveg értelmetlen maszlag. Az a valami párhuzamosan kapcsolt hőellenállás a festékkel, és 3mm vastagon nem is jelentős a nagysága. Természetesen az ilyen beltéri falfesték ára magasabb a hagyományos típusokénál. A hőszigetelő festék könnyen felvihető bármilyen felületre és megkönnyíti a munkálatokat az építőipari vállalatok külső és belső szigeteléseinél.


Rendkívül vékony borítást mm és mm közötti vastagságú anyagfelhordást ajánlunk! A festék felhordása történhet ecsettel vagy dugattyús festékszórógéppel.

Speciális tulajdonságait a benne lévő belül üreges kerámiagö. Az alapozó 1:arányú vizes hígításban, a festék hígítatlanul alkalmazandó. A protektor hőszigetelő bevonat os kerámia tartalma miatt sűrűbb konzisztenciával rendelkezik mint a hagyományos festékeké.


A sűrűsége végett sokkal kevésbé csepeg. Felület előkészítés után, úgy kell felhordani a kívánt felületre mint bármely hagyományos festéket. Penészmentesítés után egyértelműen látszik, hogy a penészfoltok eltűntek, fél év után is. Beltéri hőszigetelő festék vödör (15L) listaáron: hívjon telefonon!


A szárazabb falak jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek, mint a nedvesebb falak. Nem azonos elven működik, mint a vastag hőszigetelő anyagok! Mielőtt tehát egyértelműen az árak és. A sziga-tech megjelölés, mint nemzeti védjegy illetve a honlapon található képek, leírások, mint vagyoni értékkel bíró szellemi alkotások törvényi védelem alatt állnak, ezek bármilyen módon vagy formában történő engedély nélküli felhasználása jogi eljárást és kártérítés fizetési kötelezettséget von maga után.


A kérdésem a következő : 38-as Porotherm téglából építettük a házunkat (m2) évvel ezelőtt. Jövő tavasszal szeretnénk beszineztetni, de nem tudjuk eldönteni, hogy legyen-e még külső szigetelés rajta vagy sem. Ezek a mikrokerámia gömböket tartalmazó festékek úgy hatnak, mint egy hőpajzs.


A hagyományos hőszigetelő módszereknél nagyon lényeges, hogy az anyag tűzálló legyen, hiszen komoly veszélyt jelent, ha ezt nem vesszük figyelembe a választásnál.

Protektor beltéri festék bruttó ára sima felület esetén, 12. Elfelejtetted a fiókodat? Találtam máshol is adatokat a nanotechnológiai csoda kerámia gömbös hőszigetelésről. Ha festék , akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. A színező pigmentek mennyisége nem haladhatja meg a színezendő festék -át azaz 15L festék esetén maximu3ml.


A színező anyagnak vízbázisúnak kell lennie, nem tartalmazhat szervez anyagokat azaz 1-ban szintetikusnak kell lennie. UV ellenállósági fogának el kell érni a 7-es fokozatot. A legjobb hatás eléréséhez a színezés nélküli fehér alapszínt javasoljuk. Ez a legelterjedtebb hőszigetelési forma, elsősorban az ára miatt.


Vízzáró hatású, de még mindig nincs olyan, mint az XPS lapnak. Az új technológiával készült polisztirol lapokat összehasonlítva a régebbivel, egyforma vastagság esetén arra a következtetésre jutunk, hogy az újnak másfélszer jobb a hőszigetelő -képessége. Cégünk is ezt a fajtát használja.


Cellkolor fafesték színek, Trinát zománcfesték árak, Vizes alapú kültéri magasfényű, selyemfényű. Durol kerítés festék , Beltéri ablakfesték. Mi a véleményetek a hőszigetelő festékről?


Válaszok a kérdésre. Szép és jó az oldal de konkrétumokat nem igazán tartalmaz. Mármint labor eredmények ,hitelesítések. A PROTEKTOR kültéri hőszigetelő festék ecsettel, hengerrel, vagy szórásos eljárással hordható fel.


Amennyiben airless-szórókészüléket használunk, a készülék gyártójának kezelési. Egyedülálló technológia, lakásfűtő falfesték prototípusát mutatta be a Poli-Farbe Vegyipari Kft. Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem szakembereivel közösen. Az esztétikus, vonzó külső megteremtésén és stabil színbevonat képzésén túl a homlokzatfestékek szerepe az is, hogy védjék a homlokzatot.


Szilikongyantával módosított akrilgyanta kötésű festék , régi és új,. A következőkben az európai tech­nikai újdonságok között mutatunk be néhányat. Egy nyugat-európai cég fejlesztette ki a „k” tényezőjű ablakot, amelyben az újdonság az, hogy az ablakszárnyak hőszigetelő profilja kívülről fenyőfa, belül pedig hőszigetelő poliuretán mű­anyaghab.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések