2019. június 21., péntek

Hőtükör fólia radiátor mögé ár

Ha hővisszaverő anyagot, hőtükröt (habszivacsra kasírozott alumíniumfólia) helyeztünk a radiátor mögé , a sugárzás visszaverődik a radiátor mögül a szobába. A radiátor minden irányban közel azonos mértékben adja le a hőt. A hőtükröket gyakran olyan helyekre is ajánlják, ahol teljesen hatástalan, ilyen például a padlófűtésekhez javasolt hőtükör. A fal felé néző panel jórészt nem a szobát, hanem a falat melegíti, vagyis leginkább a kinti levegőt.


A hőtükör hővisszaverő réteggel ellátott polietilén. Kicsit hosszabban részhez pedig Adamkó Feritől kaptam segítséget, aki az ügyesotthon egyik tulajdonosa.

Egy kicsi fizika, de tényleg kicsi. Ezek után bátran merem ajánlani, hogy tegyenek hőtükröt a radiátor mögé , mert ezzel is lehet spórolni a fűtésszámlán, és növeli a lakás komfortérzetét. Szintén ezen segít, ha a radiátor tetejét esztétikus fedlappal letakarjuk.


Ennek köszönhetően 8- -os energiamegtakarítás érhető el. A különleges fűrészfogas kialakítás és a metallizált design eredményeként, a panel több szempontból is képes arra, hogy energiát takarítson meg és csökkentse a központi fűtés költségeit. Konvektor mögé a SOLFLEX tűzgátló lap alkalmazható. A jó hír, hogy kollégáink telepítés előtt makulátlan üvegtisztítást hajtanak végre a tökéletes telepítés érdekében, ezen felül a fólia kiszáradási ideje nap, amíg nem lehet a fóliázott felületet takarítani.


Ezek után puha törlővel és a hagyományos ablaktisztító szerekkel lehet takarítani. Fűtőtestek mögé kerülő hőtükör habtekercs.

Egyoldali, alumínium fóliakasírozású , hősugárzás-visszaverő habelem. Ollóval, éles késsel könnyen méretre,. A fűtőtest mögött a fal felmelegszik, ami hőelvonást okoz. Minden olyan helyen használható.


Tesztek és vélemények. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en! Pontosan miért jó a hőtükör a radiátor mögé ? Valóban van értelme hosszú távon?


Mármint valmennyi biztosan van, mert a falfelület egy része jobban hőszigetel, de fontos-e, hogy a radiátor mögé rakjuk. Máshol ugyanakkora felület szigetelésének nem lenne ugyanakkora hatása? Ha ugyanis a radiátor mögött van, akkor ott a. Használata: A SOLFLEX buborékos hővisszaverő fóliát helyezze radiátor mögé a falra rögzítve. Nem lesz forró a bőrülés, nem égeti meg a kezünket a volán.


Hogyha minden radiátor mögé kerülne egy hőtükör fólia a lakásban, akkor rövidesen megtapasztalnánk, hogy mennyit lehet spórolni a használatával. Ráadásul nem is rontja a helyiség összképét, mivel teljesen láthatatlan marad. Az ára egyébként is alacsony. Tudna valaki segíteni abban, hogy ez a hőtükör hasznos dolog-e vagy.


Persze nedves köznyezuetre létezik páraáteresztő kivitelű hőtükör fólia is.

Olcsó eladó új és használt hőtükör fólia ragasztó. Mit érdemes másoknak is tudnia vásárlás előtt? Mit szeret, mit nem szeret a termékben? Hőtükör fólia bemutatása.


Mivel egészítené ki a termék leírását? Polifoam Hő tükör radiátor mögé 500x55x5cm PRO-STAR, Egyoldali alumínium fóliakasírozású, hősugárzás visszaverő hablemez. Jó párazáró képességű. Hogyan működik a radiátor fólia ? A működési elve egyszerű: a radiátor minden irá.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések