2019. január 25., péntek

Motortakaró ponyva

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Testreszabott ponyva motor védelmére. Az árajánlat ingyenes.


Pest megyében ingyenes a helyszíni felmérés és a kiszállás is. Motortakaró ponyva. Adja meg a telefonszámát, visszahívjuk!

Louis PRO motortakaró ponyva S-L méret - motorra illeszkedő forma elöl, hátul - ket. MOTORTAKARÓ PONYVA L és még 2termék közül választhat a kategóriában. Autófelszerelés és autós kiegészítők, használja gépkocsiját Praktikusan! Vízhatlan anyagú, oldalán lefűző segíti a rögzítést. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk.


A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. A garázstető vagy a ponyva jó esetben megvédi az autót a csapadéktól. De mi a helyzet a páratartalommal?

Akár garázsban, akár a szabad ég alatt áll az autó, ha letakarjuk, akkor a napközben felszálló párás levegő csapdába kerül a ponyva alatt. Ne a ponyva kifeszítésekor derüljön ki, hogy a rögzítőpontok, vagy a ponyva kifeszítéséhez használt váz nem bírja a terhelést. Az árnyékoló ponyva m2-enként akár kg is lehet.


Ezért a ponyva önsúlya is komoly terhelést jelent. Ezen túl figyelembe kell venni a ponyva kifeszítésekor keletkező húzóerőt, nyíró. Hasonlítsa össze az árakat! Jó minőségű vízálló, fekete-ezüst kültéri motortakaró ponyva. L méretben, nagyobb testű elsősorban sport, sport-túra és túramotorokra.


Méretek: 246x104x127x35xcm. Dupla varrások, erős anyagból tárolótáskával. Kizárólag fedett helyen levő használatra lett tervezve. A ponyva célja, hogy megvédje a motort a portól és az esetleges. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Az ár a méretektől függően eltérő lehet! Angol, oxford minőségIdőjárásálló kivitel, kültérre. Erősített motortakaró ponyva L-es Fedett helyen lévő használatra lett tervezve, kültéri fedést a tartós UV sugárzás miatt nem bírja a ponyva. A motorponyva elsősorban porvédelemre és az állatok által.


Fizetési és szállítási információk.

Csomag akár másnapra, de kb. Húsvét, Karácsony) előfordulhat, hogy 1-nappal hosszabb a szállítási idő, de azért dolgozunk, hogy. Autó ponyva segítségével lehet a szabad ég alatt tárolt autónkat a lehető legjobban megóvni az időjárás viszontagságaitól, esőtől, széltől, hótól és a káros ultraibolya sugárzástól, ami főleg a fényezést károsítja. Védje meg motorját a portól, illetve egyéb időjárás negatív hatásaitól.


Vegye át személyesen autósboltunkban! HUF Lampa Ventura motortakaró ponyva - L méret.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések