2019. január 10., csütörtök

Parketta győr

A fő profil eleinte a szőnyeg, a laminált padló és a szalagparketta volt. A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Laminált padlóink a fa természetességét nyújtják. Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával.


Továbbá PVC padló és szőnyegpadló fektetés.

Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és parketta házhozszállítás. Jelenleg fővel, saját 350nm-es üzlettel, telephellyel és gépparkkal állunk Partnereink rendelkezésére. Bízzon meg Minket padlóburkolási feladataival vagy válogasson burkolataink, segédanyagaink és kiegészítőink között! Fő tevékenységi körünk a ”meleg burkolatok” értékesítése, azok beépítése-parkettázása lakossági és nagyobb projektek igényeinek megfelelően. Termékeink között különböző fajtájú és minőségű padlóburkolatok közül válogathatnak!


Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk. A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm). Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni?

Akkor Ön a legjobb helyen jár! Szente Sándor Korszerű gépek, anyagok Korszerű anyagok, garantálják a minőséget, valamint a gyorsaságot, hogy Önnek ne kelljen várni sokáig a csodára. Lakossági PVC padló Lakossági parketta SPC padl ó Közületi Járműipari Sport Show. Mind a parketta lerakás módja, mind az egyes nagyméretű halszálka parketták megjelenése lehetővé teszi, hogy egyedien alakítsuk a padlóburkolat megjelenését, legyen az akár egyszerű szalagminta, halszálka, fonott- vagy sakktábla minta, netán egyedileg tervezett, esetleg klasszikus parketta minta. Az Edelholz minőségi.


Csak az akciós termékek. Burkolás,meleg burkolás,kivitelezés,burkolat,műpadló,pvc,szőnyeg, parketta ,laminált padló,lakk, ragasztó,aljzatkiegyenlítő. Angyalföld Budapest.


Az üzem elindításától kezdve fokozott követelményeket állítottunk termékeink minőségével szemben, hogy a hazai értékesítés mellett az exportpiacokat is el tudjuk látni. Mindezek értelmében a parkettagyárban folyamatos. A parkettázás szakmunka! Ne tegye tönkre a megvásárolt parketta burkolatát kontárok munkája miatt! Győr Puskás Tivadar u. Kivitelezés szakszerűen, garanciával!


Valódi parketta az Ön otthonában - A Graboplast több évtizedes tapasztalattal bíró parkettagyárában kimagasló színvonalon használjuk fel a legősibb építőanyagot a legkorszerűbb technológiákkal annak érdekében, hogy megalkossuk a minden ízében tökéletes fapadlót. Jó minőségi munka garanciával, munkára, anyagra egyaránt. Megbízhatóság elérhető áron.

BELTÉRI AJTÓ A beltéri ajtó egy olyan bútordarab, amely otthona szinte minden szobájában előfordul, már csak a mérete miatt is, de a színe és a formája miatt mindenképpen térformáló hatású. Szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, PVC padló, futószőnyeg, tapéta, poszter, műfű, nagy választékban kapható a Dr. Padló webáruházban.


Hagyományos parketta gyártásához, azonnal munkába állítható. Jelenleg kézi előtolású -ami kis ráfordítással akár gépi előtolásúvá is alakítható- Az fejet, 5x 2KW-os motor hajtja, azonos kialakítású szupportokkal, különböző szögekben felszerelve egy erős vázra építve végzik a megmunkálást A frízek maximum hosszúsága 55cm ami befogható. A hajópadló szerkezetileg szintén megegyezik a parketta és a svédpadló felépítésével, tehát tömör fából készül, illetve akárcsak a másik két kategóriában csaphornyos rendszerrel csatlakoznak egymáshoz az egyes elemek. A hajópadló lapjai ugyanakkor valamivel szélesebbek, és jóval hosszabbak a svédpadló lapjainál. Egyedi bútorok,beltéri ajtók tömörfa székek, asztalok, ágyak,kültéri nyílászárók gyártása kiváló minőségben garanciával.


Parketta Technika Shop Kft. Adatvédelmi tájékoztatás A weboldal felhasználói élmény fokozása, célzott hirdetések kiszolgálása, valamint kényelmi és statisztikai célból tárol adatokat (Sütik) készülékeden, web szervereken az oldal látogatóiról.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések