2019. január 31., csütörtök

Lemez cserép

A hagyományos tetőcserép minden esetben szív magába némi nedvességet az esővízből vagy olvadékból, ami komoly fagykárokat idézhet elő, mert a megfagyott víz a cserép rétegeiben szétfeszítheti azt, így a cserép felülete sérülhet. A fémből készült cserepeslemez esetén sem esztétikai, sem más károkat nem okozhat a. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. Tisztelt Ügyfeleink!


Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.

Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A fémcserepes elemek átfedéses és önfúró csavaros rögzítőrendszere tökéletes vízszigetelést biztosít, teljesen kizárva a víz beszivárgásának lehetőségét a tetőfedő lemez alá. Rendkívüli ellenálló képesség tűzterjedéssel szemben. A tetőnek az épület szépségét kell kiemelnie.


A CLASIC fémcserép és mm vastagságú horganyzott (Z225-Z275) acéllemezből profilírozott cserép , fényes vagy matt festékbevonattal. Ez a fémcserép a legelterjedtebb, hasonlít a hagyományos cserepekhez, és főként lakóépületeknél használatos. Cserepeslemez vagy cserép ?

Segítünk a választásban! Napjaink két legkeresettebb tetőfedő anyaga a cserepeslemez és a cserép. Sokan nem tudják mi a lényeges különbség a kettő között, vagy egyszerűen csak nem tudnak dönteni. Ajánlatkérés online Omega cserepeslemez képek. Az OMEGA cserepeslemez határozottan eltér a többi típus formavilágától.


Erős vonalai és magas profil mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző súlyosságot kölcsönöznek számára (miközben súlya töredéke az említettekének). Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazható megoldásokat kínálunk. Nagytáblás és moduláris cserepes lemez - modern és klasszikus fém tető fedéshez a legkorszerűbb anyagoktól a hagyományos cserepes lemezig nálunk minden megtalálható.


Tetőfedés – tető felújítás cserepeslemezzel akció! CSAK A HASZNOS mTETŐFELÜLETET SZÁMOLJUK! Elöregedett, beázó pala vagy cserépfedés cseréjéhez a legjobb választás a cserepeslemez. A Lemezoutlet ereszcsatorna rendszerét egyaránt szerelhetjük új építésű házra, vagy használhatjuk meglévő esővíz elvezető rendszer felújítására. Lindab LPA cserepes lemez tető.


A cserepes lemez tüzihorganyzott, többrétegű speciális színbevonattal Classic fényes és matt felülettel, sokféle színben kapható. A mm-es anyagvastagságú lemez acélminősége a nagy szilárdságú S2osztályba tartozik.

Cégünk tetőszerkezetek és tetők felújításával és kivitelezéssel is foglalkozik. Egyedi kedvezmény minden Gerard tetőre! Ha a fenti akció nem megfelelő az Ön számára, akkor kérje tőlünk egyedi árajánlatát. A cserepes lemez árak Budapesten ráadásul megfizethetők, illetve a cserepes lemez felrakás is megoldható már profi. Antikondenzációs filcbevonat.


A filcet a lemez aljára kasírozzuk már a gyártás során, ezért fontos, hogy ezt az igényt még a gyártási folyamat megkezdése előtt jelezzék felénk. Creaton kerámia tetőcserép vásárlás a Lang Építőanyag Kereskedéstől. Találja meg az Önhöz közel álló színt, stílust!


Kezdőlap Tető Cserép , zsindely, lemez. Bramac I Leier I Nexe I Tondach I Schiedel I Semmelrock I Wienerberger I Visimpex I Ursa I Galeco I Lasselsberger-Knauf I Rockwool I Baumit I Frühwald I Tegola I Masterplast I Barabas I Icopal. Ha elegáns, modern és igazán a mai kor szellemének építészeti stílusa vonzza, akkor az Ön tetője a Swedsteel síklemezes tető.


Letisztult és elegáns geometriájú mintázatot ad köszönhetően a kialakításának, ugyanis a speciális vízzáró illesztések – úgynevezett korcok – párhuzamos vonalként szépítik a tetőt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések