2019. január 18., péntek

Lindab lemez kerítésnek

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem. Felhasználása különböző előnyöket hordoz magában. Gyártása során miliméter pontossággal.


Minden famintás trapézlemezre év gyártói garanciát adunk A jótállás a gyártási hibákra és anyaghibákra terjed ki és abban az esetben érvényes, ha termék beépítését megelőzően az Acéllemez. A lemez hosszát méretre vágjuk, vagyis egy darabban tudják felrakni a tetőre, a gerinctől az ereszig. Ha a tető hossza olyan méretű, hogy a lefedését két táblával kell. Praktikus, időtálló és nincs fenntartási költsége az acél kerítéselemeknek.


Habár a trapézlemez , hullámlemez - más néven „ lindab lemez - mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések. Sötét dió és aranytölgy színű faerezetes lemezből a. El tudja képzelni, hogy trapézlemezből készült kerítéséről azt modják: Elegáns? A jól megszokott trapézlemezek. Persze nem mindegy, milyen vastagságú lemezeket választunk.


Vannak, akik szeretnék megtartani a fa hatást, viszont kihasználnák a lemezkerítés minden egyéb előnyét. Nekik készültek a fahatású kerítéselemeink. Első ránézésre hagyományos felfalazott kerítésnek tűnik, és csak nagyon közelről látszik, hogy trapézlemezből készült.


Gyors és olcsó megoldás. Esetleg kőházban gondolkozik, de se ideje se pénze megvalósítani? Jó megoldás, ha a házat sziklamintás trapézlemezzel vonja be, akár teljesen, akár csak díszítő. Nem kell festeni vagy gondozni, ráadásul már egy és két oldalon festett élethű famintás színekben is elérhető! Legyen Önnek is acélból a fa kerítése!


Kerítésnek is választhatjuk! Ebben az esetben falprofilú lemezt használjunk, ami abban különbözik a tetőprofiltól, hogy a lemez szélesebbik bordái magasodnak ki a keskenyebbik helyett. Szerkezetének köszönhetően. Az alapanyaga horganyzott és festett hengerelt acéllemez, amely garantálja, hogy nem kell évente festegetni.


Az elemek külső oldala színes, a hátsó halványszürke színű. Kecskeméten, az számú főút Budapest irányába kivezető szakaszán található telephelyünkön kiváló minőségű termékeket kínálunk tetőfedések, könnyűszerkezetes épületek kivitelezéséhez. Az általunk forgalmazott lemez termékeket, szendvics-paneleket nem mi festjük, nem színterezzük és nem színezzük, hanem a horganyzott acéltekercs poliészter bevonata színes.


A poliészter bevonat a színoldalon mikron vastagságban fedi a horganyzott acéllemezt, a hátoldalon mikron vastag-ságban védi egy semleges szürke színű alapozó réteg a horganyzott felületet. Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. Magánszemély vásárlása esetén: az adózás illetve számlázás nem változik, továbbra is -os áfa megfizetésével vásárolhat. Használatával olyan egyedi terveket valósíthatunk meg, melyek megtörik a hagyományos homlokzati és tetőfedési technikákat.


A trapézlemez nagyszerűsége, egyedi formájában és egyszerűségében rejlik. Lindab Safe click - The Air Duct Systems product - A simple click is all it takes to assemble the ducts and fittings. National websites Direct contact for Lindab products and system in your country (local languages).


Az alábbi kalkulátorral adja meg, hogy milyen hosszúságú elemekre volna szüksége. Eladó hajlított trapézlemez gépjármű, pótkocsi felépítmények oldalának, gabona válaszfalnak. Trapézlemez Famintás Arany tölgy T-Famintás Trapézlemezek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések