2019. január 15., kedd

Tablófotózás árak

Browse A Range Of Quality Rak Products Now! A feltüntetett árak bruttó árak , tartalmazzák az ÁFA-t. Több osztály esetén kedvezményt biztosítunk, kérd pontos ajánlatunkat! Az ország teljes területére vállalunk tabló fotózást.


Budapestre nem számítunk fel kiszállási díjat a tabló fotós. A tablófotózás , tablókészítés folyamatát az interneten követhetitek nyomon.

Különleges tablók, megfizethető tabló árak országosan! A fényképezkedés, közösen egyeztetett időpontban, az iskola egyik szabad termében kerül megrendezésre. A képeket azonnal lehetőségetek nyílik megtekinteni, a rendelkezésre álló laptopon. Itt a lehetőség, hogy minimalizáljátok a tablófotózás költségeit, és könnyed bulihangulatú, de professzionális fotózásban legyen részetek.


Bárhol az országban egy professzionális mobil műteremmel fotózunk, nincsenek kezdetleges kontármegoldások. Maximalisták vagyunk, kizárólag tökéletes munkát adunk ki a kezünkből. A kiszállási díj oda-vissza távolságra kerül felszámításra, a kiszállások számával szorozva. A fotózás után néhány napon belül elkészítjük a mintaképeket, amiket az osztály kapcsolattartójának továbbítunk.


Ezek alapján lehet a rendeléseket leadni.

A SpaTrend kerti bútor bemutatótermeiben igyekeztünk olyan környezetet teremteni, amelyben élmény nézelődni, válogatni és időt tölteni. Ne rettentsék el az árak , ennyi gépidőt általában szükséges ráfordítani az optimális eredmény érdekében. A fotók kiválasztása a fotózás alatt történik, mindenkinek biztosítunk lehetőséget újabb fotók elkészítésére még a fotózás alatt amennyiben nem elégedett a fotójával. Digitális,hagyományos és térbeli tablók készítése a fotózástól a tabló tervezésén és kivitelezésén át a keretezésig az iskolába szállításig mind egy helyen. Egyedi tabló és a legnépszerűbb tablók alapján készült tablóhátterek.


Tablókép készítés, retusálás igény szerint blue-box technikával. További szolgáltatásaink: szalagavató fotózás, szalagavató videó. A részletekről érdeklődjön elérhetőségeimen!


Az iskolai tablófotózás az adott intézményben történik, a helyszínen telepített kis műteremben. Minden diákról 8-felvétel készítünk, melyeket kalibrált laptopon azonnal meg lehet tekinteni, és kiválasztani azt a képet, vagy képeket, amelyekről papírképet szeretnének rendelni. Az iskolában vagy Győr belvárosában található fotóstúdiónkban. Esküvői fotózás: Szertartás fotózása, polgári vagy egyházi: 35. Tablófotózás ára részletesen a tablófotózás menüpontban található.


Diák életed egyik legszebb eseményének pillanatait csak egyszer lehet megörökíteni, bízd ránk , ha szeretné hogy a szalagavató fotózás valóban hozzáértők kezében legyen. Esküvő fotózás, rendezvény fotózás, iskolai és óvodai tablófotózás , elsősorban Csongrád és Békés megyében, de igény esetén Magyarország egész területén. Tudom, hogy épp elég szerveznivalóval, feladattal, kiadással jár a ballagás.


Digitális (nyomtatott) tablókat készítünk, melyekhez rengeteg tablóhátterünk van (nem összekeverendő a tablókép-háttérrel), amelyek közül is választhattok díjmentesen, de természetesen egyedi megoldásokkal is tudunk szolgálni. Online rendelés esetén is 5Ft a minimális rendelés összege! Az árak tájékoztató jellegűek, árváltoztatás jogát fenttartjuk!

Fényképész tanulók OKJ-s fotós képzés. Kedves Felvételizők! Ha nem sikerült a jelentkezésed ne csüggedj, legyél fotós! Kevesebb diák, vagy több tanár esetén külön árajánlatot kell kérni! Adatkezelési tájékoztató.


Felhívom figyelmét, hogy oldalam nem használ “cookie”-kat és követő kódokat sem. Nem készít profilt sem a látogató szokásairól, továbbá nem gyűjt más olyan adatot sem, ami bármilyen profilalkotásara használható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések