2019. január 28., hétfő

Nikecell hőszigetelő

Az expandált polisztirolhab azaz nikecell hőszigetelés alapanyaga hőre lágyuló polimerizált sztirol, amely habosító anyagot és égéskésleltető adalékot tartalmaz. A túlnyomórészt levegőből álló () nikecell anyag rendkívül jó hőszigetelő képességű, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes. A nagyrészt levegőből álló () nikecell anyag kiváló hőszigetelő képességet mutat, jól alakítható, egészségre, környezetre nem veszélyes.


Hőszigetelőrendszert is a Praktikertől! Gondolkodjon rendszerben és rendelje meg egyben, teljes hőszigetelő rendszerét webáruházunkon keresztül.

NIKECELL hőszigetelő anyagok. A Nikecell több mint éve gyárt polisztirolhab szigetelő anyagokat Magyarországon. A Nikecell nem sokkal később - hazánkban elsőként - a Dryvit rendszert is felvette termékei közé.


BACHL Nikecell EPS 2Fokozott nyomóterhelésnek kitehető hőszigetelő lemez. Vízszigeteléssel védetten talajjal érintkező helyeken, födémekben, padlókban, magastetőkben, teherhordó szerkezet felett, egyenes rétegrendű járható lapostetőkben, tetőparkolóban, zöldtetőkben igen nagy terhelhetőséggel történő alkalmazásra. Polisztirol ragasztó kg 3. Födémben párnafák közötti, vagy födém alsó síkján burkolva, épület-dilatációkban történő alkalmazásra.


Anyagjelölés: kék csí.

A szigetelés további előnye, hogy a külső határoló falak melegebbek lesznek, akár a °C-ot is elérhetik. A homlokzati hőszigetelés előnyei A homlokzati hőszigeteléssel jelentős fűtési költség megtakarítás érhető el. Szigetelő anyagok - kőzetgyapot szigetelés : A kőzetgyapot szigetelés kedvező tulajdonságai miatt számos helyen alkalmazható - kiváló hőszigetelő képességgel rendelkezik, jó hangszigetelő, tartós, nedvességre nem érzékeny, tűzálló, kiváló légáteresztő képességű, és a környezetre és az egészségre káros hatása sincs. Lépésálló, terhelhető hőszigetelő lemez. Lábazati hőszigetelő anyagok széles választékban a Hofstadter Tüzépen.


Garantáltan jó lábazati hőszigetelő anyag árak és folyamatos lábazati hőszigetelő anyag akció! EPS (expandált polisztirol) – hungarocell, dryvit vagy nikecell lap Tekintse meg hőszigetelő hungarocell termékeinket és érdeklődjön nálunk! Ez az az anyag, amire a köznyelv a hungarocell, a dryvit vagy a nikecell elnevezést használja.


A nyomószilárdságuk (keménységük) alapján nevezik őket pl. Cégünk, a Délcell Kft. Hungarocell gyártókként nemcsak hőszigetelő táblákat, lapokat gyártunk, de mindenféle egyedi formákat, védőidomokat, díszleteket, szobrokat, betűket és feliratokat, csőhéjakat, oszlopokat, zsalukat is. Homlokzati hőszigetelő rendszereknek változata létezik (kétféle anyagból gyártják őket). Részletesebben az alábbiakban olvashatsz a hőszigetelő rendszerek típusairól: I. Miben más a ThermoDam hőszigetelő rendszer?


Amióta az ember nem barlangokban lakik, igyekszik mindig olyan anyagokat használni az építkezésekhez, melyek hosszú távon megóvják a lakókat a külső környezeti hatásoktól. Ingyenes infovonal, kedvező házhoz szállítás! Nem is csoda, hiszen az energia árak egyre csak emelkednek (gáz és villany), igy már valóban sok pénzt takaríthatunk meg hónapról hónapra egy megfelelően elkészített hőszigetelő rendszerrel.

Csak a legjobb anyagot! Hungarocell, dryvit vagy nikecell - így nevezi a köznyelv a leggyakrabban használt szigetelőanyag fajtát. Tudta, hogy vásárlás előtt meg kell nézni a hungarocell lap színkódját?


Számos célra használunk cookie-kat, mint például: a webhely bizonyos funkcióihoz, a felhasználói élmény javítására, a közösségi médiával való integráció biztosítására, illetve (célzott) hirdetések megjelenítésére. A hőszigetelés kalkulátor segítségével meghatározható a lehűlő falszerkezetek hőátbocsátási tényezője - U értéke (korábbi nevén: k érték), valamint megjelenik a kiválasztott anyag hővezetési tényezője - lambda értéke, ezáltal meghatározható az optimális hőszigetelő anyag és optimális vastagsága.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések