2019. január 23., szerda

Kabiri szönyegház

Huge Range Of Fluorescent Tubes. Limited Time Offer. A megfelelő méretű szőnyeg tereket határol körbe, a. Keleti, kézi csomózású- és gépi szőnyegek első kézből a besz. Szőnyegek javítását, tisztítását, re.


A koronavírus járvány miatt üzletünket bezártuk, KIZÁRÓLAG ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN látogathatják. Cégünk, a KABIRI Kft. A szőnyegek terén komplett szolgáltatást nyújtunk. Buda fő vérkeringésében, a Krisztina krt.


Egész évben akciókkal várjuk a kedves vásárlóinkat! Válassza a Kabiri szönyegházat! Kis- és nagykereskedés! Régebbi bejegyzés Főoldal. A Kabiri szőnyegház több évtizedes családi szőnyegkészítési tradíciók alapján a ’80-as évek közepétől foglalkozik – kezdetben hobbiként – kézi csomózású keleti szőnyegek gyűjtésével.


A kilencvenes évekre oly mértékűvé vált vonzalmuk a szebbnél-szebb remekművek iránt, hogy kereskedelmi tevékenységgel. K-TEX SZŐNYEGÁRUHÁZ - Keleti Textil Kft. Kerek, klasszikus, modern, nagyméretű, shaggy és gyerekszőnyegek széles választékban.


Látogasson el hozzánk, vagy rendeljen online szőnyeg webáruházunkból! Tekintse meg folyamatosan bővülő szőnyeg kínálatunkat ahol megtalálják a hosszúszálú puha shaggy szőnyegektől kezdve a rövid szálú modern egyszínű vagy akár színes szőnyegeket is. A rendezvény egész ideje alatt Egyiptomi Életképek címmel kiállítás várja a vendégeket, ahol különböző papíruszokat és a Kabíri Szönyegház termékeit tekinthetik és vásárolhatják meg. Ezen kívül keleti bazár és hamisítatlan arab tea és vízipipa kóstolás is lesz. Több mint 3féle szőnyeg egy helyen!


Válogasson széles kínálatunkból, melyben biztosan Ön is megtalálja kedvencét, szín, mintázat vagy akár stílus szerint! Háztartási munkák, költöztetés, javítás kereső. Set in Zebegény in the Pest region, VölgyHáz Zebegény features a terrace.


The accommodation is 19. Helyszín Petőfi Csarnok Az idén kilencedik alkalommal rendezzük meg a fesztivált, a műfaj legjavából meghívott tánccsoportok és szólisták közreműködésével. Szakítva az eddigi hagyományokkal minden csoport egy mesével készül az estére.


Megrendelésének rögzítésével továbbá a KABIRI Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések