2019. január 29., kedd

Egyiptomi szőnyeg

Huge Range Of Fluorescent Tubes. UK Next Day Delivery! A gyár által fejlesztett iparművészeti szövőszéken készült, amely valódi áttörést hozott a szövő iparban.


Egyiptomi szőnyeg - lenyűgöző díszítés a belső tér számára. Milyen tulajdonságokkal és előnyökkel járnak a népszerű egyiptomi termékek a szüreti stílusban a viszkóztól a padlóig?

Díszítése lándzsalevélhez hasonló, de a fő motívum villás inda. Klasszikus elrendezésű, a belső mező centrális pajzsmedalion, ami a keretben megismétlődik. A szőnyeg elengedhetetlen, ha lakásunkat meleg és barátságos otthonná szeretnénk tenni A szőnyegek csoportjában találsz egy olyan típust, ami a klasszikus szőnyeg jelzőt kapta. Weboldalunkon nincs mód a regisztrációra és hozzászólások vagy bejegyzések létrehozására.


Személyes adatokat kizárólag a kapcsolati űrlapokon keresztül dolgozunk fel. A klasszikus szőnyeg nem egyezik meg azzal, hogy öreg. Nem feltétlenül csak az idősebb korosztály számára lehet tetszetős.


Ha beleillik a lakás stílusába, akkor a fiatalabb, ’modernebb ’ korosztály is beillesztheti otthonába.

Természetesen gondosan hangoljuk össze a padlózattal, a fal színeivel, a bútorokkal és az egyéb kiegészítőkkel. Jó érzés rajta közlekedni, simogatja talpad. Mutatós darb lehet otthonod padlóján. Stílusirányzatok kedvelőinek kimondottan figyelmébe ajánlom! Ettől lesz puha, és kényelmes a szőnyeg , ettől lesz mindig szépen kivehető ez a részlet gazdag minta.


Származási hely: Egyiptom. Hagyatékból van, lakásban tartott. Mérete 1x 1cm. Frissítés ráfér, de nem foltos. Nem értek hozzá így nem tudom, hogy gépi vagy kézi, ezért a hátoldaláról is tettem fel fotót.


Postázás vagy futár megoldható. Vastag és nehéz, könnyen porszívózható. Hihetetlen vastagság, kényelem és erő árad ebből az egyiptomi szőnyegből. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Mire figyeljünk, a szőnyeg választásánál? Először is tudnunk kell, hogy mekkora legyen a szőnyeg ideális mérete (érdemes a maximum és a minimum méreteket is meghatározni). Ha egy adott környezetbe tesszük, gondoljuk át, hogy a szőnyeg szín- és mintavilága illik-e oda.

Ettől az anyagtól lesz ez az egyiptomi szőnyeg hihetetlen strapabíró, még nagy igénybevétel esetén is, és ettől az anyagtól lesz mindig szép és kényelmes. A szőnyeget, padlószőnyeget, futószőnyeget, laminált padlót, PVC-t, LVT-t, lábtörlőt, függönyt, karninst, lakástextilt, stb. Vásárlás: Szőnyeg árak, eladó Szőnyegek. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Szőnyeg termékek, Szőnyeg márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések