2018. november 21., szerda

Low e üveg

Low-e üveg A Low-e üveget hétköznapi nyelven egyszerűen csak bevonatos üvegnek szokták emlegetni. Azért bevonatos üveg, mert az üveg egyik oldalára speciális eljárással vékony, szabad szemmel nem látható fémbevonatot visznek fel a gyártás során. Míg a hagyományos 4x16x4-es szerkezetű Thermo üveg hőértéke 2. LOW-E szerkezetű termo üveg esetén 1. Amennyiben a termo üveg szerkezetét levegő helyett gázzal töltik meg, úgy a hőérték még jobb, azaz 1. Low - E Insulation is designed to increase thermal performance and airtightness, reduce condensation risks and life-cycle running costs, and most importantly, to tackle issues which have been previously unaddressed by bulkier traditional insulation products.


Bevonatos üveg (Low-e) A modern üvegszerkezetekben úgynevezett bevonatos üvegeket használnak. Ezek a - többnyire magas ezüst tartalmú bevonatok – egy hőtükröt képeznek, melyek csökkentik a belső, a lakótér felöl a hősugárzásból eredő hőveszteség mértékét. UV sugárzás ellen is védelmet biztosít a low - e bevonat.


A lakásba lévő meleget pedig természetesen nem engedi ki a fokozottan hőszigetelt üveg , mert a low - e lágyfém bevonat visszaveri a meleglevegőt és az argon legyengíti a levegő külső üvegfelületre való jutását. Low - e bevonatos üveg (lágyfémbevonatos üveg ) a hőszigetelő üveg gyártásban Low-e üveg - Low -emissivity glass - alacsony emisszivitású üveg - A Low - e üveget Vákuum katódporlaszásos eljárással gyártják úgy ,hogy fémeket, és fém-oxidokat juttatnak a síküveg felületére több rétegben (nanométer vastagságú lágybevonat). A Low - E üveggel kombinált fokozottan hőszigetelő üveg argon gáztöltéssel 0-es „U” értéket produkál a hagyományos 8-as „U” értékű hőszigetelő üveggel szemben. A nyílászáróba történő beépítésnél jelezni kell az üvegszerkezeten a lágyfém-bevonatos oldalának elhelyezkedését!


Low e üveg

A standard „4-16arg-4low- e szigetelő üveg esetén már 1-ra nő, a rtg-ű standard low - e bevonatos szigetelő üveg esetén pedig már 2. Ha fényvédelem, vagy egyéb esztétikai igény miatt reflexiós vagy anyagában színezett üveget alkalmazunk, számítani kell rá, hogy az energia elnyelés mértéke növekedni fog. Low - E Foil Insulation can be used to reduce Life Running Costs in any application where Environmental Control is required. Used in the design and manufacture of products for a wide range of industries, as well as all aspects of new-build construction and refurbishment work. Az alap hőszigetelő üveg az úgynevezett termopán üveg volt, még a 70-es, 80-as években.


Két vagy több síküveg lapból állt, és a peremeket légmentesen lezárt levegő vagy gázréteg választotta el egymástól. Ma azonban ez már elavult, fokozottan hőszigetelt, Low - E bevonatos, argon gáz töltéses ablakokra van szükség. A bevonattól színe a flott üvegéhez képest csak kis mértékben változik.


Egyrészt a megrendelő méretet vesz a helyszínen, irodánkban megrendeli az üvegeket, gyártást követően érte jön, majd beépíti. Az üvegek beszerzésére is kialakult gyakorlatunk van. Low - E ( Low Emissivity) Glass and Thermal Efficiency Learn about Low - e glass and how it contributes to energy efficiency, as well as how it can perform under certain conditions.


What is Low - e glass? Planibel Low - E Anti-Fog üveg. Az AGC egy speciális ún. A clear Float üveget egy pyrolitikus bevonattal látják el.


This is where low emissivity (or low - e glass) coatings come into play. Low - E glass has a microscopically thin, transparent coating—it is much thinner than a human hair—that reflects long-wave infrared energy (or heat). Kiváló minõségû alacsony E¹es üveget keres? Tegye meg lépéseit és vegye fel velünk a kapcsolatot most!


Minőségi alacsony emisszióképességű üvegből, alacsony E -besugárzással bevont üvegből, alacsony emisszióképességű bevonatos üvegből készül - építészeti, energiahatékony üveg eladó, amelynek nagy ellenállása és tartóssága van. Low-e üveg float üvegből készül úgy, hogy az egyik oldalára elektromágneses úton fém oxid réteg kerül fel. A bevonat színe a float üvegéhez képest csak kis mértékben változik.


A bevonattal rendelkező oldal a hőszigetelő üvegszerkezetben az üvegtáblák közötti légrés felé néz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések