2018. november 26., hétfő

Tűzzománc házszám

Készítek tűzzománc ékszereket, képeket, házszám és névtáblákat. A tűzben égetett névtábla és utcatábla egyedi módon hordozza a személy- és családneveket, házszám megjelöléseket. A különböző táblaméretek változatos beltéri-, kültéri lehetőségeket engednek.


Egyedi kézzel festett tűzzománc házszámtáblák. Hátulja is zománcozott.

A tűzzománc tábla éldomborított a furatokhoz műanyag betét van. A hátulja is zománcozott. A megrendelő igényének megfelelően.


Ennek az izgalmas technikának sokféle fortélyát mívelem az ötvös-rekeszzománc készítéstől a festett tűzzománcig. Több, mint éve foglalkozunk tűzzománc táblák gyártásával, melyek a hagyományos utcanév, házszám - és cégtáblákon túlmenően magukba foglalják az egyedi feliratú táblákat, így büszkén mondhatjuk, az első számú tűzzománc táblát gyártó cég vagyunk Magyarországon. Tűzzománc házszám leírása rendelésre készül, elkészítési idő: ~nap A termék a képen láthatóval szinte azonos lesz, kisebb eltérések előfordulhatnak.


Egyedi, kézzel készített tűzzománc képek, házszámtáblák. Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és hozzájárulok az adataim kezeléséhez.

A hírelvélben elhelyezett cégnév vagy weboldal hivatkozás reklámnak minősül, ezért a hírelvél feliratkozás egyben eDM levél feliraktozás is. Mencsik Rita, zománcműves, keramikus és kézműves oktató vagyok. Végzettségeiinformatikus könyvtáros, művelődésszervező, keramikus, kézműves.


Fedezd fel 0dmkuft85fe82eHázszámok nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Bútorfestés, Csempe és Tábla. Ruhák, Táskák, Háztartási eszközök, Kozmetikumok, Játékok, Férfiaknak is. Ft (bruttó) postaköltséggel együtt. A fizetés a bizalomra épül, vagyis elég azután utalnia, miután postán megkapta a táblát.


A tábla árát egy OTP bankszámlaszámra kell utalnia. Vásárolja meg a Galéria Savaria online piactéren: Régi tűzzománcos házszám tábla. Tuzzomanc hazszamtabla - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


A képen látható szép állapotban. Régiséget vásárolna vagy eladná saját darabjait? Hirdesse meg antik tárgyait, régiségeit, műalkotásait vagy vásároljon otthonról az online régiség piactéren!


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Pécsett élek a családommal. Merényiné Jeszek Éva a nevem.

Zománc készítéssel a 80-as években ismerkedtem meg. Tanárom Horváth Olivér volt. Rajzolni a Pécsi Művészeti Szakközépiskolában tanultam. Skip navigation Sign in. Webáruházunk jelenleg átalakítás miatt zárva tart, kérjük jöjjön vissza később.


Hagyományos, egyedi, minden lakásba!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések