2018. november 26., hétfő

Síkosságmentesítő anyagok

Környezetbarát síkosságmentesítő anyagok Útkáli, Kálcium klorid és Útszóró só kiszállítás. Cégünk, mindig nagy hangsúlyt fektetett a környezet védelmére. Olyan a fákat, növényeket és az épített. A ZÖLDSÓ síkosságmentesítő termékünk kiváló jégoldó és csúszásgátló hatással rendelkezik és mindezek mellett környezetbarát, valamint a fásszárú növényeket sem károsítja.


A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez.

Téli síkosságmentesítő anyagok kedvező áron kiszállítással. A téli síkosság mentesítés hatékony, de mégis környezetbarát megoldása, ma már nem jelent problémát. Hiszen a Kalium - klorid alapú ÚTKÁLI JÉGOLDÓ termékcsalád mindegyik tagja, azt a hatékonyságot tudja nyújtani, mint a jól ismert útszóró só, de annak környezetre káros hatásai nélkül. Az elmúlt években téli szezononként több ezer kiszállítást végeztünk csak Budapest területén, csapatunk felkészülten, gyakorlottan és jól szervezetten áll rendelkezésre a síkosságmentesítő anyagok értékesítése és szállítása terén.


Társasházak, irodák takarítása, kertgondozás, útszóró anyagok forgalmazása. Az adminisztrációs hibákból eredő problémákért felelősséget nem vállalunk! A képek csak illusztrációk!


Euro alapú árkalkuláció miatt a Forintos árak naponta változhatnak.

Köszönjük a síkosságmentesítő anyagok megrendelését! Megrendelése hamarosan feldolgozásra kerül, a szállítást ütemezzük, és keresni fogjuk a megrendelőlapon megadott átvevőt, az átadást illetően. Kedves Megrendelőnk! Probléma esetén a megrendelőt telefonon értesítjük.


Az Útkáli ECO PLUS magas zeolit összetételű, csökkentett olvasztószer mennyiséggel. A felületre juttatva a zeolit szemcsék azonnal csúszásmentessé teszik a síkos felületet. Tavasszal a zeolit szemcsék összesöprése ajánlott és tovább hasznosítható talajjavítóként. Felhasználás: Gyengébb havazások kisebb lefagyásokkor -5C-ig 30. A legolcsóbb síkosságmentesítő anyagok hatástalanok -5C alatt és szemetet hagynak maguk után, míg a drágább árfekvésű síkosságmentesítő anyagok a legzordabb hidegben is gyorsan oldják a jeget, megakadájozzák a hó újrarétegződését és teljes mértékben felszívódnak, így nem marad semmilyen anyag utánuk.


Ezért minden klorid-iont tartalmazó síkosságmentesítő , illetve jégoldó termék környezetkárosító. A környezet megóvása érdekében használjon inkább a nyugati országokban már évek óta bevált, 1-ban környezetbarát, kalcium-magnézium-acetáttal átitatott jégoldó zeolitot! A hazánkban általánosan használt síkosságmentesítő anyagok nagy hátránya, hogy a kijuttatást követően nem hatnak azonnal, de ami a legfontosabb, környezetre gyakorolt káros hatásuk igen jelentős. Lebomlásuk nagyon lassú, mely káros hatásukat még el is nyújtja. Kerti dolgok A-Z -ig És minden más.


Bankkártyás fizetési lehetőség ! Jégmentesítő és pormentesítő megoldások, kalcium-klori útszóró zöld só és hulladéktároló edények.

TÉL - útszóró - síkosságmentesítő. A ZeoMix síkosságmentesítő egy olyan környezetbarát készítmény mely egyesíti a CMP-A kémiai és a zeolit mechanikai síkosságmentesítő képességét. A ZeoMix egyáltalán nem tartalmaz klorid iont amely a korrózióért felelős, valamint más egyéb a környezetre káros anyagokat. Fűnyíró traktor tartozék, amivel a gyep tápozása és téli időszakban a síkosságmentesítő anyagok kiszórása egyszerűen, gyorsan megoldható.


A jégmentesítő anyagok úgy működnek, hogy a vízzel (jéggel, illetve hóval) oldatot képeznek, amely oldatnak alacsonyabb a fagyáspontja, mint a víznek, így az új oldat fagyáspontjáig folyékony halmazállapotú marad. A leggyakrabban használt útszóró só (NaCl) által képzett oldat például -Celsius fok körül már. Sózás: általában ez az egyik leggyakrabban alkalmazott síkosságmentesítő a kősó, használatát azonban mellőzzük, mivel súlyos károkat okoz a növényzetben, az ivóvízkészletekben, az autókon, házfalakon, utakon.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kalcium klorid környezetbarát téli jégoldó. Időjárásunk szárazságra hajlamos, ezt az utóbbi néhány évben kénytelenek voltunk tapasztalni.


Nagyon fontos tehát, hogy a lehullott természetes csapadékot és az öntözővizet minél hiánytalanabbul megőrizzük a talajban és tároljuk a kultúrnövények számára. SÓ Centrum- Budapest, Budapest. Az útszóró zeolittal és perlittel környezetbarát módon háríthatjuk el a csúszásveszélyt a téli fagyok idején.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések