2018. november 2., péntek

Fa nyílászárók debrecen

A fa nyílászárók nagy hagyománnyal rendelkeznek. Gyártásuk megújuló, természetes alapanyagok és környezetbarát technológiákkal a legoptimálisabb energia felhasználás mellett történik. Termékeink olyan környezet tudatos szemléletet hordoznak melyek a fejlődés elveit szem előtt tartva egy harmonikus, természetes. Captain-wood nyílászárók Egyedülálló, forradalmian új technológia.


Bejárati ajtók területén is teljes választékot mutatunk be, kültéri és lépcsőházi ajtók tekintetében műanyag, fa és acélajtókat kínálunk. Természetesen folyamatos akciókkal készülünk Hajdú-Bihar megyek összes vásárlójának.

Nem állítjuk, hogy a fa ablakok minden tekintetben jobbak a műanyag társaiknál, de azt kijelenthetjük, hogy amennyiben a természetesség és a környezet tudatosság az elsődleges szempont a fát fogjuk választani. Debrecen – Megérkeztünk! Hiszen minden típusú nyílászáró – legyen az akár ablak, bejárati.


Műanyag, fa és alumínium nyílászárók cserével, beépítéssel, év garanciával! Ablak felújítás, ablakjavítás és fa ablak gyártás egy helyen! Mi arra vállalkozunk, hogy ablak felújítás keretében visszaadjuk ablakainak eredeti fényét.


A fa mint alapanyag és mint minőségi kategória vitathatatlanul közel áll az ember lelkéhez, elég ha csak az Erdő fohászára gondolunk… A fa természetes érzete, illata, megjelenése egészen más hangulatot, élményt vált ki belőlünk, mint a műanyag vagy alumínium alapanyagú nyílászárók. A műanyag nyílászárók tokjait csavarral is rögzítjük. A nyílászárókat vízszintbe állítjuk.

Mi valóban segíteni akarunk Neke mert tudjuk a nyílászárók milyen fontos választás. Sőt, ha most rögtön, vagy napon belül, hogy láttad ezt az oldalt kérsz tőlünk ajánlatot, akkor a nyílászárók kiszállítása is teljesen ingyenes. Máshol is mondhatják, hogy ingyen viszik Neked házhoz a bemutató teremből, de Te már.


Szaküzleteinkben a nyílászárók mellett laminált padlólapok forgalmazásával is foglalkozunk. Számtalan színben és formában érhetők el laminált lapjaink, amelyeket bemutatótermeinkben személyesen is megtekinthet. Bízunk benne hogy nálunk majd megtalálja az igényeinek megfelelő laminált parkettát. Vállalkozásunk kínálja a fa és műanyag nyílászárókat, kapu automatákat, kovácsoltvas termékeket, redőnyöket, sötétítőket és árnyékolókat.


Továbbá teljes körű szolgáltatást is vállalunk, a régi ablakok kibontásától a helyreállításig. Nyílászárók minőség függőknek. A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. Hőszigetelt, fa bejárati ajtók, ablakok és egyéb nyílászárók gyártása, forgalmazása.


Egyébként pedig jó fejek. Az új műanyag nyílászárók jóvoltából az egész ház hőszigetelése nagyságrendekkel jobb lett, a hideg téli szoba már a múlté. Sokan mondták, hogy szó szerint a bőrömön érzem majd a változást, de nem gondoltam volna, hogy tényleg ekkora lesz a különbség, egyszerűen nincs huzat a lakásban az új ablakok jóvoltából.


Kiváló minőségű fa és műanyag nyílászárók gyártása és beépítése. Legyen szó fa vagy műanyag ajtóról, ablakról profi csapatunk segít Önnek az elképzelését valóra váltani. A sok szakmai tartalom melletti pihentető kitekintésünket a fa nyílászárók változatos világára egy rövid nyelvészeti búvárkodással kezdtük, most pedig olyan egy rövid összeállítással folytatjuk, amely a fa ajtókhoz, fa ablakokhoz kapcsolódó hiedelmekből, népi megfigyelésekből szemezget.


Fa szerkezet: A mm szelvényvastagságú nyílászáróinkat alapesetben hossztoldott, I. Igény szerint hossztoldásmentes borovifenyőből, lucfenyőből, vörösfenyőből, merantiból, és tölgyfáből is készítünk nyílászárót.

Budapest, Tomori u.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések