2018. november 6., kedd

Betonacél kötöző

A használata nagyon egyszerű. Az akkumulátor által. Weboldalainkon csak a járatosabb betonacél kötöző termékeinket tüntetjük fel, egyéb a termékcsoportban nem szereplő termékeinket kérjük keressék munkatársainknál, vagy kérjenek rájuk árajánlatot itt az oldalon, az ajánlatkérés megjegyzés mezőjében!


Betonacél méretre vágást és hajlítást vállalunk! Betonvas kötöző gép tartozékok: drót tekercs, amely fogyóanyag, ezért ezt külön meg kell vásárolni. Nagy mértékben lecsökkenti a kézi.


Makita, DeWalt, Rothenberger termékek széles választéka. Az Elfogadom gomb megnyomásával. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket.


Munkagépet vásárolna? Ft db Belejentkezés Regisztráci ó. Küldje el nekünk a rendelkezésre álló információkat (statikai terv összesítőt, tartószerkezeti műszaki leírást, vaskimutatást, vasszerkezeti darabjegyzéket stb.), valamit a szállítási címet. Wacker Neuson DFbetonacél kötöző. Ft feletti vásárlás esetén ingyen az ön otthonába szállítjuk. Kézi betonvaskötöző szerszám használatával nagyon gyorsan és hatékonyan lehet a betonvasak, kengyelek kötöződróttal történő rögzítését elvégezni.


Egykezes működtetés. Szénkefe néküli motor. Könnyen cserélhető kötözőhuzal. CikkszáDTR180ZJ. Makita 18V LXT Li-ion BL betonacél kötöző. Termékelégedettség.


Nagyon keresett termék - már csak darab maradt belőle készleten! Minden ami a betonozáshoz szükséges. Bérelhető betonkeverő, betonmaró, betonsimító, lehúzó gerenda, merülő vibrátor, rotoros simító. Hasonlítsa össze az árakat!


Hosszú távra keressük új kollégánkat az alábbi munkakörbe: BETANÍTOTT. ATA 4acél kötöző. Ez lehet akár a konyhai előkészítő fala, ahol ki kell cserélni a csempét,.


Regisztráljon oldalunkon, hogy leendő ügyfeleli gyorsan Önre találjanak. Kérje árajánlatunkat kollégáinktól, mely ár tartalmazhatja a gyártást, szerelést, segédanyagokat ( kötöző drót, távtartó), valamint a telephelyen történő gépi rakodás költségét. Igény esetén tudunk segíteni a kiszállításban, tervezésben és a daru szervezésben.


MAKITA DTR180ZJ betonacél kötöző 18V Li-ion LXT. Akku és töltő nélkül szállítva!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések