2018. november 2., péntek

Mosogató csaptelep szerelési útmutató

Csaptelep csere egyszerű dolognak tűnhet, de jó tudni pár dolgot, mielőtt belekezdünk. Ká zuhany, fali mosogató csaptelep csere esetén A fali csaptelepek félszerelési távolsága nem mindig ugyanakkora. Méretbeli különbség lehet, ennek beállításra a csomagban található z-idom (excenterek) szolgál. Egykaros kerámiabetétes csaptelepek javítása, karbantartása: Gyakran hallani azt a téves információt, hogy az egykaros csap nem javítható.


Közben ez egy viszonylag egyszerű szerkezet, amely könnyen és általában olcsón javítható, csak meg kell tanulni, be kell szerezni a megfelelő néhány szerszámot és szakkereskedőktől az alkatrészt.

Segítségül az alábbiakat és. A csaptelep használata előtt gondosan olvassa el a használati útmutatót, különösen a biztonsági utasításokat. A használati útmutató figyelmen kívül hagyása súlyos sé - rülésekhez vagy a csaptelep károsodásához vezethet.


Szerelési kézikönyv I. A munkalap méretre vágása, a mosogató és főzőlap beépítése pontosságot igényel. A méretek pontos meghatározása különösen akkor fontos, ha a falak kicsit ferdék. Tippek az új mosogató sikeres beszereléséhez.


Minden bizonnyal vannak egyéni elképzelései, ha arról van szó, hogyan illeszkedjen be a mosogató a konyhába.

Annak érdekében, hogy a mosogatóasztal száz százalékosan illeszkedjen a konyha stílusához és az Ön kényelmi igényeihez, a hansgrohénél három különböző. KNOTS You Need to Know - How to tie knots that you will actually use. Határozott, de karcsú megjelenése eleganciát kölcsönöz a fürdőnek, időtálló választás.


Kludi Tercio mosdó csaptelep elfordítható kifolyóval, króm felület. Jellemzők: egykaros mosogatócsap, teli fogantyú, egylyukas szerelési mó névleges vízmennyisé. A csaptelepet a dobozban található rajzos “ szerelési és használati út- mutató”-nak megfelelôen, az adott sorrendben, a mellékelt kiegészítô elemek beépítésével és a feltüntetett szerszámok segítségével kell felszerelni! Kezelési útmutató Tisztelt Ügyfelünk!


Kérjük, hogy felszerelés előtt maradéktalanul olvassa át ezt az útmutatót, és vegye figyelembe az utasításokat. TFOLYÓS VÍZMELEGÍTŐ CSAPTELEP HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TERMÉKINFORMÁCIÓK A termék rendkívül gyorsan, már néhány másodpercen belül biztosítja meleg vizet. A fej balra és jobbra egyaránt forgatható, így a készüléket használhatja és medencés süllyesztett, vagy önálló mosogatókhoz is.


A Kludi csaptelep nem hagyja cserben! Ha álló variációt keres, akkor itt ugyanannyira jó helyen jár, mintha zuhanyra szerelhető típusban gondolkodik. A különlegesség: a konyhai csaptelep és a mosogató külön kezelőegységgel vezérelhető. Select gomb például a mosogató elülső peremébe építhető be. Ennek ellenére olvassa el figyelmesen a biztonsági előírásokat, és az esetleges.


Ft Pluto medencénk fürdőző számára is elegendő helyet biztosít, mégis, akár kis helyen is kényelmesen elfér.

Teka Centroval rozsdamentes matt mosogató , Ø5mm. Jellemzők: medence, szűrőkosaras, ½ lefolyócsomag, hagyományos, ráépíthető, medenceméret: Ø3x 1mm, csaptelep furattal, a sor közepén álló mosogatószekrény (modul) minimális szélesség. A kényelmet szem előtt tartva felszerelhető mind elülső, mind oldalsó helyzetbe. A készletben szerelési útmutató és cm-es csatlakozó tömlők is vannak.


Mosogató csaptelep , magasnyomású, nemesacélhatású, csendes, forgatható mm-es csaptelep , oldalsó fémfogantyúval, kerámia betéttel, flexibilis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések