2018. november 29., csütörtök

Szines trapézlemez

Trapézlemez cserepeslemez azonnali gyártás Dabason! Közvetlenül a gyártótól. Keresgéljen weboldalunkon, érdeklődjön akcióinkról elérhetőségeinken!


Ha más méretre lenne szüksége akkor érdeklődjön kollégánknál. Legolcsóbban a gyártótól!

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Megérkeztek kedvező árú színes nyersanyagaink! Minőségi magyar trapézlemez közvetlenül a gyártótól. Kedvező árak, év garancia, országos kiszállítás. A bevonati rendszereknek és a minőségi acél alapanyagnak köszönhetően.


Bővebben itt olvashat! A kerítéstartó lécre vagy fém szelemenre a trapézlemez rögzítése történhet popszegeccsel vagy az általunk forgalmazott önmetsző csavarral, ami a választott trapézlemez színében is kapható.

Tekintse meg trapézlemez választékunkat! Válasszon a trapézlemez tetőburkolathoz Coloferr Csatornarendszert! Tetőszerkezethez tökéletesen illeszthető ereszcsatornákat is forgalmazunk. A trapézlemez számos színben, és mintában, többféle méretben elérhető.


Színes alumíniumból és horgonyzott acélból, mm és mm-es. Garázsainkat színes kivitelben is készítjük. A lemez hosszát méretre vágjuk, így a kivitelezőnek csak azt kell felmérnie, hogy milyen hosszú legyen a trapézlemez , hogy a gerinctől a csatornáig gyorsan és egyszerűen fel tudja tenni. Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult.


A mm anyagvastagságú horganyzott, vagy színes trapézlemez praktikus tetőburkoló anyag fa, vagy acél tartógerendára erősítve. Szerelése gyors, sok időt spórolhatunk meg. Az általunk gyártott típusok közül a T18-as trapézlemez a legkedveltebb tetőfedő anyag a lakosság körében, mert a mintázata praktikus nagy. Tetőspecialista, tetőfedés mesterfokon, nem csak Debrecenben! Bádogozás, ácsmunka, élhajlítás, tetőfedő anyagok és eszközök, tetőfedő centrum Debrecen!


Bármely trapézlemez profilhoz kérhet Q páramentesít Q réteg. Kínálatunkban megtalálható a trapézlemez perforálás is a részletek az értékesítési osztályunkkal egyeztetend Qk. Fed Qszélesség 9Homlokzati kivitel Fed Qszélesség 984.

Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Lindab Rainline FONTOS! A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól. A lemeztermékeinket, szendvicspaneleinket nem mi festjük, nem színterezzük és nem színezzük, hanem a horganyzott acéltekercs poliészter bevonata színes. Alkalmas max mm falvastagságú szerkezethez rögzítéshez.


T- T- T- TTrapÉzlemez , SzinuszhuLLÁMÚ illetve HÓDFARKÚ Cserepeslemez MÉRETRE GYÁRTÁS. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása. A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében.


Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. Kiadványunkkal jelen vagyunk országosan számos kiállításon. Agromash kiállítás január, Alföldi Állattenyésztési Napok május, Farmer Expó, Szentlőrinci Gazdanapok augusztus, OMÉK, Bábolnai Gazdanapok szeptember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések