2019. október 14., hétfő

Vörösfenyő eladó

Gerenda, léc , palló, párnafa. Felhasználható: kültéri és beltéri épület szerkezeti és asztalos munkákhoz. Vörösfenyő faanyag. Az alföldek humuszgazdagabb talajain nőtt. Kültéri felhasználásra az akác mellett az egyetlen használható fafajta.


Kínálatunkban szerepel borovi ,luc , vörösfenyő ,járó és lambéria mintás hajópadló is.

Ne vegyen több anyagot csak amennyire szüksége van ! VÖRÖSFENYŐ KÉREG HIHETETLEN ÁRON! Teremtse meg az osztrák alpok hangulatát otthonában! Ajánljuk parkokba, közterekre, akár játszóterekre is. Körfűrésszel vágott, szép faanyag.


A vörösfenyő kéreg. Szolgáltatásaink:a faanyag szárítása, gyalulása, impregnálása. Továbbá kínálatunkban van többféle.


A készletről, szállításról és a további termékekről érdeklődjön telefonon.

Ez a termékünk kompromisszumot kínáll azon a vevőinknek akik a lehető legkeményebb felületet keresik, megfizethető áron. A termék méteres hosszban elérhető. Vámosszabadin eladó egy új építésű m2-es ikerház. A telken két ház kerül felépítésre. Eladó ikerházi lakás.


A jól megtervezett alaprajznak köszönhetően szoba és egy tágas nappali étkező konyha került kialakításra. Kínál Faanyag - Lucfenyő, vörösfenyő , borovi fenyő fűrészáru rendelhető: Luc, borovi és vörösfenyő fűrészárut kínálunk Szlovákiából, egyenesen a gyártótól. Többféle olcsó, használt kerti kiülő rönk fából eladó. Szállítást tudunk biztosítani.


Mennyi a kerti kiülő rönk fából ára használtan? Díszfák Facsemete árak Díszfa csemete vásárlás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Cserepes díszfák, díszfa csemete vásárlás facsemeték, Fűzfa Egybibés galagonya Japán akác.


A fák, díszfák elnyelik a széndioxidot és oxigént bocsájtanak ki. Az ács a bontáskor kettévágta a szarufákat, melyek méter hosszúak voltak. Színe vöröses-barna és csiszolt felülettel van már ellátva. A három fenyő fajta közül ez a legerősebb fajta.


Tölgy és Akác fűrészipari rönköket kamionos tételben VÁSÁROLUNK!

A gyártáshoz szükséges borovi, vörös és cédrusfenyő rönköket Oroszország Bajkál tó melletti (angarai) területeiről, az Uralból és Karéliából, valamint az ukrajnai magas Kárpátokból importáljuk, míg a lombos fák rönkjeit főleg magyarországi erdészetektől vásároljuk. Műszárított és gyalult deszka. Kiváló vörösfenyőből készült, „B” minőségű, így ebből adódóan enyhe repedések, kéregbenövések, gyantatömlők lehetségesek, amik azonban a faanyag szilárdságát nem befolyásolják. Divatos, rusztikus kerítéselemekből áruházunk egyedülálló kínálalot nyújt! A borovi fenyő markáns megjelenésű: nagy csomók, görbe növekedés jellemzi, így rusztikus kerítések építésére kiváló alapanyag.


Az árak bruttó árak, a áfát tartalmazzák! Fűtése házközponti, vegyes tüzelésű kazánról. Gázcsonk a ház előtt. Konyha mennyezetén nikecell burkolat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések