2019. október 25., péntek

Parketta csiszolás győr

Parketta csiszolás Győr. Ingyenes felmérés, szaktanácsadás és parketta házhozszállítás. Továbbá PVC padló és szőnyegpadló fektetés. Minőségi parkettalakkok, ragasztók. Szente Sándor Korszerű gépek, anyagok Korszerű anyagok, garantálják a minőséget, valamint a gyorsaságot, hogy Önnek ne kelljen várni sokáig a csodára.


Laminált padlók fektetése, svédpadlók leragasztása, színezése pácolása lakkozása, vagy olajozása a kívánt színre Önnek!

Győr -Ménfőcsanak, Győri út 92. Legyen akár parketta lerakás, parketta csiszolás , parketta javítás, parketta lakkozás, vagy parkettanyikorgás megszüntetés, mindenben segítünk. Minden fajta parketta javítás anyaggal vagy anyag nélkül javítható, hívjon bizalommal. Végül néhány tipp, ami segít a parketta állapotának a megóvásában. Barbara - Budapest 11.


Kedves, megbizható, pontos, munkajara igenyes szakember! Mindent úgy csinál ahogy az a nagykönyvben meg van írva! Ajánlani tudom mindenkinek!

Jó minőségi munka garanciával, munkára, anyagra egyaránt. Megbízhatóság elérhető áron. A parketta lerakás történhet hagyományos módon, vakpadlóra szegezve, vagy a teljes betonaljzatra ragasztással. A csaphornyos parketta nagy előnye,hogy különböző fafajok kombinálásával, fantáziánkat szabadon engedve, egyedi padlóburkolatokat hozhatunk létre.


Többféle mintába lerakható legyen az halszálka, intarzia vagy. Köszönöm, hogy megtisztelt látogatásával, és remélem, hogy saját készítésű weblapommal kielégítő tájékoztatással szolgálhatok az Ön számára. Ez alatt a több, mint év alatt gyakran tapasztaltuk, hogy amikor eljön a parketta csiszolás és felújítás ideje, a legtöbb megbízó tanácstalan. Jelenleg fővel, saját 350nm-es üzlettel, telephellyel és gépparkkal állunk Partnereink rendelkezésére.


Bízzon meg Minket padlóburkolási feladataival vagy válogasson burkolataink, segédanyagaink és kiegészítőink között! PARKETTÁS CSABA - AZ ÖN PARKETTÁSA. Nézzen be hozzám, ha minőségre vágyik elérhető áron! Ha a parketta nagyobb igénybevételnek van kitéve, érdemesebb tartósabb, vastagabb kivitelt választani, így hosszú élettartamú, kopásálló burkolatot nyerünk. A szalagparketta előnyei címszavakban: Az általunk forgalmazott szalagparketta különlegesen finom illesztéssel készül (mm).


A DIEGO teljes kínálata elérhető közelségben: laminált padló, szőnyeg, PVC, vízálló LVT padlóburkolat, padlószőnyeg, függöny, karnis, tapéta. Győrben a Telefonkönyv adatbázisában. Sütiket használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt tudjuk nyújtani Önnek a weboldalunkon.


Miután megtörtént a parketta csiszolás , még a parketta lakkozás előtt soros alapozás történik.

Következő fázisban két vagy három soros lakkozás következik, közte tárcsás csiszológéppel csiszolunk, majd portalanítunk. A parketta lakk felvitele hengerléssel történik, úgynevezett mohaplüss hengerrel. Sokan összekeverik a laminált padlóval, hiszen formailag kicsit hasonlítanak: hosszúkás panelokból állnak, de ez fa parketta ! Többrétegű hordozó rétegre keményfa (általában tölgy, kőris, vagy bükk) járófelület kerül, amit általában gyárilag csiszolnak, lakkoznak, a végeredmény pedig egy gyönyörű fa parketta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések