2019. október 9., szerda

Sonoma tölgy bútorlap

Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! Vissza ehhez: Bútorlapok raktáron. Sonoma tölgy világos 5FS bútorlap. Törzsvásárlóként akár kedvezménnyel vásárolhatja meg.


Junona 2III konyhabútor.

Korpusz wenge, a felső rész sonoma tölgy , az alsó részen wenge ajtó sonoma díszbetéttel. Több európai bútorlap gyár magyarországi képviseletét látjuk el, de a nagykereskedelem mellett bútorlap szabászat, élzárás és egyedi bútorgyártás is a portfóliónk része. A bútorlap (laminált faforgácslap) a bútorgyártás fontos alapanyaga. Nem összekeverendő a pozdorjával, ami főleg lenből és kenderből készűl (ma már nem nagyon használják).


Azzal a céllal lett kifejlesztve, hogy helyettesítsék a drága tömörfát a bútorgyártásban, és egy könnyen és gyorsan felhasználható, gazdaságos anyagot kapjunk. Anikó konyhablokk bútorlap fronttal, sonoma tölgy trüffel (egymedencés mosogatótálcával) A bútor a legmodernebb színekben rendelhető, teletetős mosogatótálcát az ár tartalmazza. Budapesti Inter-Fa Kft.

Minden vágya, hogy a konyhabútor olcsón kerüljön a birtokába? A konyha berendezése mindig nagy kihívást tartogat a lakástulajdonosoknak, hiszen viszonylag kis alapterületen kell elhelyezni minden szükséges bútordarabot. Konyhabútorok megfizethető áron! Bútorlap kereskedelem, lapszabászat, gyors kiszolgálás, házhozszállítás. Közel 2féle dekor bútorlap azonnal raktárról!


Válassza ki alapanyagait bútoraihoz nálunk, meg is csináljuk. Választékunkban megtalálható közel 3féle bútorlap , rengeteg munkalap, hátfal. Nagy választékunk van készleten a különböző rétegelt lemezekből, táblásított lapokból, színfurnérozott lapokból, MDF lapokból, és minden olyan termékből, ami csak kellhet egy bútor elkészítéséhez. Stílusos széles teli ajtó, vitrines ajtó és fiók, polcos kialakítású komód.


Mérete: 156x137xcmAz Alessio nappali elemes bútorcsalád MDF keretes fronttal és fém fogantyúkkal rendelkezik. A frontok strukturált , a fa erezezét utánzó mintázata és a tetőlapok san remo , valódi fa hatását keltő színeilágyan harmonizálnak, romantikus életérzést keltve. Nyitólap Építkezés, lakásfelújítás Faáru, bútorlap , falemez Élfólia, vízzáró. Csak az akciós termékek. Oldalanként VÍZZÁRÓ ALUMÍNIUM BORDÁZOTT 29XMM, MÉTERES.


Tovább Friss híreinkből. Szabott anyag házhoz szállítása.

Mostantól kellék megrendelése mellett, már szabott anyag házhoz szá. A bútorlapot nem csak a konyhában, de az előszobától a gardróbig mindenhol lehet mutatósan használni. Rendelje meg a lapszabo. MELICHAR SZÁMÍTÓGÉPASZTAL, SONOMA TÖLGY – Számítógépasztal, klaviatúra tartó és a számítógép elhelyezését biztosító polccal.


Ez a modell külön cikkszámon más változatban is rendelhető. Lapra szerelten, csomagolva érkezik, a szükséges tartozékokkal együtt. Az összeszereléshez rajzos útmutatót biztosítunk.


Monaco tölgy , világos sonoma tölgy , bükk, country tölgy , szil, sötét szilva, dijoni dió, világos bükk A fejvég magasító kérhető színazonos, fényes fekete, fényes fehér, capuccino, lila, alu, barna bőr utánzatú fólia színekben. Az ár tartalmazza az ágyat és a léces ágyrácsot is! FigyeleA képen szereplő színminták csak tájékoztató jellegűek. A fotók és a valóságos színek között eltérés lehetséges! Harmonikus otthonra vágysz?


Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában. Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések