2019. október 22., kedd

Nívó ajtó

Ez a betörésvédelmi bejárati ajtó garantáltan nem enged be senkit lakásába, akit Ön kívül szeretne tudni. Valódi biztonság egyedi méretben és színben. Az alábbi adatok kitöltése után küldje el nekünk üzenetét és.


A NÍVÓ gondozásmentes acél és alumínium kerítés elemek telepítése gyors és egyszerű. Ha lakását Nívó biztonsági ajtó védi, Ön teljesen nyugodt lehet.

Már meglévő keretre is felszerelhetjük a léceket és a valósághű fa színezés mellett, egyszínű és antik színek közül is választhatunk és a lécek mindkét oldalukon színezést kapnak. Szia Vicus, holnap küldök. Egyébként kívül sötét dió, belül világos dió és a kerete is sötét dió. Kívül van benne minta. A honlapról felhívtam őket, kijöttek, felmérték,hogy mekkora ajtó kell, megbeszéltük a színeket és árat és rá hétre be is szerelték.


Annyi extra volt benne,hogy ami a honlapon hirdetnek 125e-ért, attól egy kicsit erősebb ajtót kértünk. Tudta Ön, hogy Magyarországon a lakásbetörések csaknem -a a bejárati ajtó nem megfelelő szerkezeti kialakítása miatt következik be?

Biztonság – betörésbiztos ajtó nem létezik! RC (Resistance Classes) védelmi osztályokba sorolhatók. Akár kültéri, akár beltéri HiSec biztonsági ajtó vásárlása a cél, itthon egyedülálló ajtótervezőnkben kiválaszthatja ajtaja típusát, színét és mintázatát! Tovább a termékekre.


MASTER 56KR biztonsági bejárati ajtó. Az ajtó minőségére kell fokozott figyelmet fordítanunk, ahhoz, hogy megnyugtató védelemre törekedjünk. Egy szerkezetileg masszív fém biztonsági ajtónál is számít a vasalatok minősége.


A biztonsági bejárati ajtót úgy kell megválasztani, hogy az összhangban legyen a lakás biztonsági paramétereivel. NÍVÓ acélkerítés - Egyedi méretben: MERT méterig milliméterre pontosan legyártjuk az általad megrendelt színű kerítéselemeket. Választhatsz vízszintes (álló) vagy (fekvő) elrendezést, illetve 1-ig belátásmentes sorolt vagy hézagos megjelenést.


A Nívó biztonsági ajtó több mint éve van jelen a hazai piacon, amelyekbe saját gyártású zárszerkezetek vannak telepítve, viszont a meghajtást zárbetét végzi. A gyárilag beszerelt zárbetétek a fogazott kulcsos Tesa, a német Mauer, vagy olasz Iseo Rzárbetétek közül kerülnek ki. Mivel mi önálló zárszerviz cég. Ha ajtócserén gondolkodunk, érdemes a biztonsági ajtók közül válogatni és utánajárni, milyenek a beltéri ajtó árak.


Kismillió telefonhívás érkezik a HiSec és egyéb kínai ajtóval kapcsolatban, melyben valami történt vele, pl.

Ilyenkor gyakran hőbörögnek a telefonálók, hogy így megbánták, hogy ilyen ajtót vettek, úgy megbánták, de sajnos utólag sokat nem lehet tenni már. Legfeljebb vásárolni. Hiába kifogástalan minőségű az ajtó , ha rosszul szerelik be, hamarabb tönkre megy, beengedi a zajokat, a szagokat és a cúgot. Három beépítőcsapatunk van és bármelyik érkezik Önhöz, biztos lehet benne, hogy több ezer beépítés tapasztalata van a hátuk mögött, így tökéletes végeredményre számíthat. Az ár tartalmazza az ajtó kiszállítását, a régi ajtó bontását, a falnyílás kisebb átalakításait, az új ajtó beállítását és rögzítését dűbellel és PUR habbal, a sitt és a régi ajtó elszállítását.


A beépítés ára egy szabvány, kb. X 2cm-es falnyílásnál értendő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések