2019. október 28., hétfő

Fa nyílászáró székesfehérvár

Beruházás tartalmának rövid bemutatása: Cégünk elsosorban prémium minőségű fa nyílászárók gyártásával foglalkozik nagyrészt lakossági megrendelők részére családi vállalkozásként. Elhivatottak vagyunk az irányban, hogy mindig a legmagasabb minőséget képviseljük. Ha megbízható partnert keres!


Kedves Érdeklődőt, hogy a kialakult helyzetre való tekintettel a bemutatóterem március 23-tól bizonytalan ideig zárva tart. A fa mint alapanyag és mint minőségi kategória vitathatatlanul közel áll az ember lelkéhez, elég ha csak az Erdő fohászára gondolunk… A fa természetes érzete, illata, megjelenése egészen más hangulatot, élményt vált ki belőlünk, mint a műanyag vagy alumínium alapanyagú nyílászárók.

Az Ablakszerker Kft. A képre kattintva automatikusan átirányítjuk a GABO ablakok weboldalára. A fa nyílászárók valóban univerzálisak. Hiszen minden típusú nyílászáró – legyen az akár ablak, bejárati, vagy beltéri ajtó – elkészíthető belőle.


A fa olyan természetes anyag, amelyet évszázadok óta alkalmaznak a nyílászáró gyártásban. Fa ablak árlista online, olcsó fa ablak akció, fa ablak ár nagy választékban kedvező áron online webáruházunkban olcsó kiszállítással eladó. Használatuk és felépítésük szinte teljesen megegyezik nyíló fa ablakokkal, kiegészítve a bukó funkcióval, ezzel a lehetőséggel mindkét szárny ellátható, akár egymástól függetlenül is.

RAINK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, FELMÉRÉST KÖVETŐEN TUDUNK AJÁNLATOT ADNI. Bizonyára csodálkozik, hogy milyen egyszerű kis oldal ez, de megnyugtatjuk hogy ez nem véletlen. A nyílászáró ára tartalmazza.


Pontosan az volt a célunk hogy amennyiben Ön fa ablak árakra kíváncsi, azt kapja amit keresett, azaz az aktuális árainkat. Természetesen Cégünk. Bemutató termünkben a laminált padlók, szalagparketták, fa és műanyag nyílászárók széles kínálata található meg. Ablakcsere és nyílászáró beépítés. Székesfehérváron is megnyitottuk az országos hálózathoz tartozó boltunkat.


Bejárati ajtók, erkélyajtók, toló-bukó ajtók, emelő-toló ajtók, harmonika ajtók. Vállalkozásunk éves szakmai tapasztalattal rendelkező múlttal elégíti ki régi és új vásárlók igényeit. Szereti a természetes megoldásokat? Korszerű nyílászárót keres otthonához?


Műanyag nyílászáró és fa nyílászáró kínálat széles választékban: ablak, beltéri ajtó, bejárati ajtó. Különböző árnyékolás megoldások. A felületkezelés következtében a fa védetté válik a mechanikus és légköri behatásokkal szemben.


Azért, hogy a fa valóban szép és tartós legyen, elengedhetetlen a minőségi ipari festés, ahol a szerkezet minden egyes részét megvédjük az időjárás viszontagságaitól, az UV sugárzástól, a csapadéktól és a párától.

A borovi fa ablak előnyei. Minden fa ablak más mintázatának köszönhetően, egyediséget kölcsönöz annak. A folyamatos préseléssel készített , karcvédett felületű, a front oldalon melamin bevonattal ellátott faerezet mintás beltéri ajtók esetében az ajtólapok éleit a gyártástechnológia korlátai miatt ,papíralapú, a karcvédett felülettel harmonizáló él fóliával borítjuk. Nyílászárók minőség függőknek.


Egyedi elképzelései alapján műanyag ablakokat, műanyag-alu ablakokat vagy fa -alu ablakokat gyártunk. Végtelen számú lehetőséget kínálunk önnek ablakai kialakítására: széles választék áll rendelkezésére színekből, üvegekből, foganytúkból és nagy felüleltű üvegezésekből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések