2019. október 18., péntek

Osb nútféderes

Maximálisan elégedett vagyok a gyors és nagyon pontos kiszállítással! Abszolút korrekt a cég. A tájékoztatás teljeskörű, a szállító sofőr, kedves és udvarias volt.


A legnépszerűbb, OSB 3-as típusú lapoknak két formája kapható: alap vagy nútféderes kialakítás. A nútféder az asztalos szakmából származó kifejezés, jelentése horony-csap. A nútféderes lemezek oldala úgy van kialakítva, hogy jól lehessen illeszteni őket. On this page you can learn how to format usb flash drive to ntfs in windows 10.


A négy oldalt nútféderes OSB lapok használatával a kisebb táblának és kedvezőbb táblaméretnek köszönhetően csökkenthető a hulladék és könnyebb a kezelhetőség, illetve a csap-hornyos kialakítással fokozható a stabilitás és pontosabban illeszthető. Padlók esetében a nút-féderes táblák használata ajánlott. OSB lap nútféderes mm Készülhet belőle könnyűszerkezetes épület fala, tetőzethez, aljzathoz is alkalmazható.


Osb nútféderes

OSB l5mm toldós nútféderes formaldehid mentes. Nútféderes OSB -lap. A modern építőanyag! Amerikában már több évtizede gyártják és használják, ezt az egyedi tulajdonsággal rendelkező préselt falemezt.


AZ OSB az angol Oriented Strand Board kifejezés rövidítése,amely Irányított szálú lapot jelent. OSB LAPOK Az OSB név (Oriented Strand Board) azaz irányított szálelrendezésű lap is utal a termék különleges felépítésére. OSB -lap Az általunk forgalmazott típus az OSB -lap, ami impregnáltságának köszönhetően időszakosan vízálló, így például az építkezés során az eső nem tesz kárt benne. Könnyűszerkezetes házaknál, vagy már meglévő téglaépületek bővítésénél, esetleg tetőterek beépítése során is ideálisan hasznosítható OSB lap típus.


Aktuális osb árak, mindig naprakészen! Olcsó és jó minoségu OSB lapok! Az OSB ( Oriented Strand Board ) háromrétegű, irányított forgácselrendezésű, speciális ragasztással készült laptermék, amely kiváló szilárdsági tulajdonságainak köszönhetően nemcsak a belsőépítészet, de az építőipar kedvelt alapanyaga is. Standard és nútféderes Osb lapok. A normál, egésztáblás Osb lapokat többféle vastagságban kínáljuk.


Ezek az OSB lapok a legkeresettebbek az építőiparban és a lakberendezési átalakítások során, ezért mi is ezeket a lapokat tartjuk raktáron teljes méretválasztékkal standard és nútféderes kivitelben. Az OSB -4-es lapok még jobb vízállósággal rendelkeznek a kültéri és a belső nedves helyiségekben való felhasználáshoz. Felhasználhatósága: Az OSB 3-as áru a hétköznapok, lakberendezés és az építőipar bármely területén nagyon széles körben alkalmazható. Néhány példa: könnyű szerkezetes házépítés külső és belső burkolása, elválasztó falak építése, tetőfedés (általában bitumenes zsindely hordozó felülete).


Vízálló és erős, töredezettség- és csomómentes táblákban. OSB-(mérsékelten vízálló) lapok mellett nút-féderes OSB-lapokat is forgalmazunk raktárról. A legfrissebb árak megtekintéséhez kattintson ide, és látogassa meg honlapunkat, ahol további termékek árait is megtalálhatja! Nagy szilárdság, remek formatartás jellemzi. A mm vastag nútféderes OSB lap az egyik legszélesebb körben használt építőanyag.


Kiválóan használható laminált és svédpadlók alapjaként. A csap-hornyos kialakítás előnye, hogy fokozhatóbb a stabilitása és pontosabban illeszthető. Az osb lap, napjaink legkedveltebb építőanyaga, mely rengeteg felhasználási lehetőséget biztosít. Sort by Alapértelmezett sorrend. A mm vastag nútféderes OSB lap az egyik legszélesebb körben használt építőanyag.


A rétegekhez használt ragasztóanyag kiváló minőségének és az összetevők pontos elrendezésének köszönhetően rendkívüli szilárdságú, nagy mértékben vízálló, könnyű dolgozni vele, csiszolható,festhető, csavarozható (előfúrás nélkül is), kiváló szegtartó, nem vetemedik. A mm vastag OSB lapokat nagyobb zsaluk, könnyűszerkezetes házak, erősebb polcok kialakításakor használjuk. OSB - Irányított szálú faháncslapok Az OSB a korszerű építőanyagok közül kiemelkedik sokoldalúságával.


Számos területen alkalmazható kitűnő tulajdonságainak köszönhetően: vízálló, nagy szilárdságú, csiszolható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések