2019. október 29., kedd

Polikarbonát végzáró

Egyszerű ügymenet, a szállítás pontos volt, a lerakás gyorsan történt, a polikarbonát lapok jó minőségűek. Külön plusz pont a bankkártyás fizetési lehetőségért. A tető, illetve a lemezek nagyságától függően a végzáró profilokat (alu vagy polikarbonát ) felrakás előtt vagy már a tartószerkezeten lehet felhelyezni a helyükre. Alu profilok esetén felülre a sima “U” profil (a párazáró szalag fölé), alulra minden esetben (a páraáteresztő szalag fölé) a vízorros “U” profil.


Egyre többen fedezik fel a jól variálható és könnyen szerelhető lapokban rejlő lehetőségeket.

Polikarbonát végzáró kupak: fogadjunk, hogy kimaradt! Napjainkban Magyarországon is kapható a polikarbonát elemek széles. A felső végekre PC-U végzáró profil vagy alumínium U profil javasolt, az alsó végekre pedig vízorros alumínium U profil.


Az üregkamrás polikarbonát lemezek hidegen történő hajlításánál alkalmazható minimális hajlítási sugár: r = 1× lemezvastagság (mm-ben). Például: a mm vastag lemez minimum. Fektető gumi (PC lemez alá) mm részletek.


Befűző gumi részletek.

Pára záró szalag mm részletek. Alumínium végzáró U profil r. Professzionális beépítési profilrendszer (leszorító profilok, végzáró profilok, tömítőgumik) az üregkamrás és tömör polikarbonátok, valamint a bordás és tömör plexilemezekhez. Felhasználásukat többek között télikertekhez, teraszlefedésekhez és előtetőkhöz ajánljuk.


Megvédi a végzáró szalagokat és egyben merevíti a szerkezetet. Az alsó végeket pára áteresztő szalaggal, a felső végeket pára záró szalaggal ragasszuk le! Filctollal Filctollal jelölje be a furatok helyét az alumínium leszorító profil hossz tengelyén max, cm-ként. Ha a rendelt áru egyetlen szállítási módba sem illik bele, vagy bizonytalan a választásban, kérje egyedi szállítási ajánlatunkat!


Néhány példa: 2-m közötti hosszúságú termékek (pl. ereszcsatorna), nagy terjedelmű áruk (pl. hőszigetelés, polikarbonát ), nagyobb tömegű áruk (pl. raklapos ragasztók, cserép,stb). A lemez végeit zárjuk le végzáró szalaggal! A polikarbonátra tilos rálépni! Az alsó kamravégre páraáteresztő, a felsőre párazáró szalag kerüljön! Végzáró szalag páraáteresztő az A-Plast Kft.


Egyedi szín is rendelhető. Gátolja a szennyeződések bejutását a profilba (és ezáltal a polikarbonátba.) A végzáró kupak a profil két végébe kerül, és pontosan illeszkedik. Tartozékaink között megtalálhatóak az alumínium szerelvények, a rögzítő csavarok, a különféle profilok és végzáró fóliák, melyek elengedhetetlen szerelési tartozékai a tartós és esztétikus beépítésnek.

Profilrendszerünk felhasználásával igazán egyedi előtető, medencefedés, télikert, garázsbeálló. Ereszcsatorna kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban. Rögzítsék a toldó profilt vagy a rögzítõ gumit a víz esési irányában, a hozzá kapható önmetszõ csavarokat használva, melyeket a hosszirányú horonyba kell becsavarozni max. Az anyag rendkívül ellenálló a külső mechanikai hatásokkal (szélnyomás, jégverés, hőhatás…) szemben.


A zord ipari környezetek hosszú távú megoldásaként megtervezett INDU LINE GENszilárd mechanikai dizájnnal rendelkezik, ami kifejezetten ütésállóvá (IK 08) és vibrációállóvá teszi, míg IP 66-os besorolása miatt ideális poros és. A leszorító korong a polikarbonát tábla szarufákhoz történő rögzítését szolgálja. Mehanikai védelmet nyújt a nyitott kamravégeket lezáró páraáteresztő szalagnak és a kialakított légrésnek köszönhetően segíti a kamrák átszellőzését, illetve merevíti a tábla élét.


A termék önmagában futárszolgálattal is szállítható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések