2019. október 2., szerda

Kültéri műanyag járólap

Kültéri járólapok a Praktiker kínálatában. Változatos és strapabíró kültéri gres járólapok több színben is elérhetőek. Látogasson el webshopunkba! Felületüket feltétlen javasoljuk a szintén e célra gyártott speciális kültéri olajjal kezelni.


A fagyállóság, a kopásállóság és a burkolólap vastagsága fontos kritérium az anyag választásakor, ami lehet kerámia, fa, műanyag , beton, kő, tégla vagy akár gumi is. A kültéri WPC teraszburkolat felülete bordázott, ezért nem csúszik, biztonságosan alkalmazható teraszon, kertben, stégként, medence környékén, tóparton is.

A felületet nem szükséges megfúrni, a szálakat, darabokat csavarokkal rögzíteni, mivel a hosszanti oldalon végigfutó hornyokba illeszkedő műanyag rögzítő klipszekkel rendkívül esztétikusan és stabilan. A WPC, vagyis wood plastik composite (fa- műanyag kompozit) adja a járólap felső rétegét, amely egy műanyag hordozóra kerül. A hordozó szélein található elemek teszik lehetővé a táblák összepattintását. A járólap mérete 22x310x3mm (vastagság x szélesség), amiben már benne van a hordozóréteg is.


A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A fa és a műanyag tulajdonságait ötvözi: a nagyobb arányú tulajdonságait fogja mutatni a külsejében. Ha szép és igényes környezetet szeretnénk látni magunk körül, nem pedig egy plasztik kalitkát, ne sajnáljuk a költségesebbet választani, tehát a nagyobb faszázalékút.


Teremtsen egyedi enteriőrt, válasszon Praktikusan!

Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál. Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. Szakembereink segítenek választani, hogy a megfelelő felületre a legjobb rétegrenddel rendelkező fagyálló járólap kerüljön. Műanyag bejárati ajtók - Olcsó áron, különböző méretekben akár készletről is.


Több 1műanyag bejárati ajtó készletről, olcsón! Egy darab 50x50cm járólap bruttó ára: 1. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Járdalap árak, beton járólap és betonlap. Szépítse meg kertjét exkluzív járólapokkal és tipegőkkel!


Tekintse meg legújabb járdalap árainkat, beton járólapjainkat és betonlapjainkat. Az oldalon mindent megtalál, a járólapoktól kezdve a betonlap méreteken át egészen a konkrét négyzetméter árakig. Akciós Térburkoló kő, járdalap ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Vásárlás: Csempe, padlólap árak, eladó Csempék, padlólapok. A kültéri fa burkolat természetes megjelenést biztosít a teraszunknak, melegséget, otthonos hangulatot sugároz, a mindennapok „nyugalom szigeteként” fogható fel. Kerti bútorok, polyrattan bútorok, kültéri ülőgarnitúrák, trambulinok A JYSK kerti bútor választékában mindig talál egy jó ajánlatot.

Forduljon bizalommal hozzánk bármely WPC termék vásárlásakor! Nincsenek rejtett költségek! A PVC–padló rugalmas műanyag alapú, padlóburkoló anyag, melynek alapanyagától, vastagságától, minőségétől függően számos felhasználási területe van. A széles szín-és mintaválaszték (márvány-, járólap -, kő-, parkett mintás stb.) lehetővé teszi, hogy bármilyen stílusú vagy funkciójú helyiség burkolására alkalmas legyen.


Cégünk mintegy éve foglalkozik bejárati ajtók forgalmazásával, vásárlóink nagy megelégedésére. Választékunkban megtalálható a műanyag -, acél- és a fa bejárati ajtó is, így alapanyag tekintetében teljes a választékunk, azonban a bejárati ajtó üzletágunkat a továbbiakban szeretnénk bővíteni is, prémium kategóriás ajtókkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések