2019. október 8., kedd

Veka ablak

A VEKA ablakok óvják az otthonát, munkahelyét is. Tegyen többet otthona, irodája biztonságáért, nehezítse meg a bűnözők dolgát VEKA műanyag ablak beszerzésével! VEKA is the leading UPVC supplier in the world.


We design, develop and extrude the most specified door, window and conservatory systems in the world. Első osztályú nyílászárók UV-álló és szín stabilizátorral ellátott keményített, ütésálló, felhasználó- és környezetbarát PVC profilokból. Egyszerű tisztántartásukat a gondosan megtervezett felületek, formák biztosítják.


A VEKA piacvezető az ablak gyártás terén, és a VEKA műanyag ablakok mindegyikére igaz, hogy ideális választás családi házak, otthonok és irodák esetében is, köszönhetően a fentieken túl az emelt szintű hő- és zajszigetelési tulajdonságuknak. A hét légkamrás, közép tömítéses VEKA SOFTLINE M az A kategóriás műanyag ablakok legújabb generációja, melyben a kifinomult hő-és hangszigetelő technológia mm-es beépítési mélységgel és keskeny ablakprofilokkal párosul. Minden lakáshoz más és más típusú ablak a megfelelő, melynek pontos kiválasztásához a helység ezernyi apró paraméterének ismerete szükséges. Mindenképpen kérje ki szakértő tanácsát, mielőtt az Ön által kiválasztott ablakot megvásárolja, de a legjobb, ha már a választásnál is a segítségére van egy hozzáértő szakember. Fóliás kivitelben az alábbi három (aranytölgy, dió és antracit) standard színekből, illetve további egyedi színekből választhatnak Ügyfeleink.


Kínálatunkban megtalálhatók a Veka típusú hőszigetelt műanyag nyílászárók, melynek szakszerű cseréjét vállaljuk. VEKA MD Bejárati ajtók: ROTO NT ajtózárak széles választéka. Koncz Nyílászáró Kft.


Műanyag ajtók és ablakok. Veka , Aluplast, Brügmann) Megrendeléstől számítva 2-hét. Veka ablak , ajtó, anyaga: Rendkívül jó minőségű, időjárásálló és UV stabil, igen nagy szilárdságú műanyagból készülnek a profilok. A Veka nyílászáró gyártásához felhasznált alapanyag minden európai előírásnak, követelménynek és szabványnak kimagaslóan megfelel.


Veka ablak

Veka ablak - Veka prémium bejárati ajtó, illetve akciós rejtett szárnyas ajtók külső oldalon alumínium borítással! Felső kategória, kedvező árfekvés! VEKA profiljainkat elsősorban panel lakásokba ajánljuk, de remek választás lehet régi épületek ablakainak, erkély vagy teraszajtóinak cseréje esetében is, amikor magát az épületet nem tervezik szigetelni, de szeretné, hogy lakásban télen melegebb, nyáron hűvösebb legyen és a hangszigetelés sem utolsó szempont.


Ajánlatunkért keresse kollégáinkat! This site uses cookies – small text files that are placed on your machine to help the site provide a better user experience. A 3mm-es profilvastagságnak köszönhetően, a tok-szárny kapcsolatot 1cm-rel tudták csökkenteni a Veka tervező mérnökei, ami abban nyilvánul meg, hogy a féynbeeresztés oldalanként 1cm-rel növekedett (hatalmas különbség a konkurens profilokkal szemben) , tehát nagyobb üvegfelületet látunk az ablakban, és az erősebb profil, erősebb szerkezetet is képez, ezáltal az.


Ablak és ajtó ár, árak akció! Telefonos elérhetőségeink nem változtak, bemutatótermünk pedig a megszokott helyen és nyitvatartási időben várja Önöket! Veka ablakok Veka RAL-A kategóriás nyílászárók vagy rétegű TPS műanyag távtartós üvegezéssel.


Veka Perfectline M nézze meg az árakat, és a termékleírást, és döntsön mellettünk! Hívjon minket vezetékes számunkon. LVEZD A KÜLÖNBSÉGET!


A Veka Softline 82MD nyílászárók a Veka rendszer zászlóshajója, amely 82mm-es szerkezetvastagságával, kamraszerkezetéből következő hőtechnikai paramétereivel a Veka Alphaline műszaki tulajdonságaival vetekszik. MŰANYAG ABLAK - VEKA MD. Formatervezett, elegáns vonalvezetéssel rendelkezik, mégis magas hő- és hangszigetelő. Nem minden VEKA ablak ugyanolyan minőségű. A lényeg, hogy ki gyártja.


A mi VEKA ablakainkat a legmodernebb gépekkel vágják, és hegesztik. VEKA manufactures high-quality PVC window and door system profiles, both residential and commercial, in new construction and replacement markets. VEKA continues to innovate and produce new, quality, efficient products that will exceed customer expectations. VEKA manufactures extruded PVC profiles for residential and commercial window and door systems for new construction, replacement and remodeling markets as well as fence, deck and rail for outdoor living products.


Cégünk több nyílászáró márka képviseletét látja el a Dél-Budai régióban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések