2019. október 4., péntek

Szalagfüggöny árkalkulátor

Szalagfüggöny árkalkulátor. A kalkuláció elküldése semmilyen kötelezettséggel nem jár. A javításokat az esetek többségében a helyszínen is el tudjuk végezni, így szalagfüggönyét kis időre sem kell nélkülöznie!


A szalagfüggöny a ’90-es évektől terjedt el Magyarországon. Manapság az irodaházakban szinte mindenhol a szalagfüggöny az elsődleges árnyékolástechnikai megoldás.

A szövetek is igényesebbek lettek, és az ára. Kérjük, hogy a szalagfüggöny méreteit centiméterben adja meg! Egyedi, hatékony és esztétikus megoldást jelenthet nem csak árnyékolásra, de akár térelválasztásra is. Egyesíti magában a hagyományos csipkefüggöny és a sötétítőfüggöny előnyeit, hiszen a lamellák elforgatásával.


Kérjük, első lépésként a megfelelő beviteli mezőkben adja meg a szalagfüggöny tervezett méretét centiméterben. A belső árnyékolók csoportjába tartozó szalagfüggönyt, irodák, lakások, nyílászáróinak az árnyékolására ajánlom. A lamellák elforgatásával jól szabályozható a helyiségbe bejutó napfény.


Használja KALKULÁTORUNKAT, hogy pontos árajánlatot kapjon a megrendelni kívánt termékekről.

Az itt található árak tartalmazzák az összes járulékos költséget, átlagos szerelési viszony melett. Egyszerűsége és sokszínűsége teszi egyre népszerűbbé. Nem csak irodákban, de akár otthonában is rendkívül jó megoldást nyújt az árnyékolás szempontjából a szalagfüggöny , de a belső terek díszítője is egyben.


Az árak akciónk keretében az anyag és szerelési költséget is tartalmazzák! A cégünk alanyi áfa mentes ezért a bruttó és nettó árak megegyeznek! Online Kalkulátor, árkalkulátor.


Redőny árkalkulátor. Használatával pontos árajánlatot kaphat egy perc alatt. Mennyiség, szélesség, magasság. Váassza ki a terméket és rögtön láthatja annak árát is. Elkészítheti vele személyes árajánlatát akár perc alatt.


Beltéri lamellás textíl árnyékoló: szalagfüggöny. Pontos árajánlathoz, illetve technikai kérdésekben minden esetben kérje tanácsadóink segítségét! Egyedi igények, speciális telepítési körülmények esetén kérje ajánlatunkat! Olasz szalagfüggüny lamellákat, valamint francia fa szalagfüggöny anyagokat használunk.


Textil szalagfüggöny esetén féle szalagfüggöny lamella közül választhat.

A fa szalagfüggöny a megszokott. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A redőnyök,szúnyoghálók,szalagfüggönyök,reluxák műszaki leírásai alján megtalálható az adott termék árkalkulátora.


Adja meg az ablak méreteit és máris megkapja,hogy mennyibe kerül majd az ön árnyékolója vagy szúnyoghálója. Hatalmas színválaszték, remek minőség elérhető áron. Biztos, aki a redőny blogra csattintott arra gondol, na, itt egy lökött redőnyös, aki ahelyett, hogy redőnyt szerelne blogot ír a redőnyről. Arra gondoltam, hogy sok olyan információ van a redőnyös szakmában, amit a weboldalunkon leírni már túl sok lenne egyszerre.


RKALKULÁTOR : Csuklókaros napellenzők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések