2019. október 31., csütörtök

Porotherm 10 válaszfal

Budapest Bartfai u. Porotherm is a precision engineered modern clay block walling system with reassuringly traditional values. It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. Megbízható, stabil elválasztást ad a lakóterek között.


Hagyományos technológiával, habarccsal falazható. B-es hanggátlási értéke átlagosnak mondható.

Free training sessions are held at our network of Porotherm Training Centres. These sessions are designed to teach participants how to build with the Porotherm system and how to achieve all of the benefits the system offers. Each participant is awarded a certificate for completing the training.


A Porotherm nútféderes kialakítású válaszfal elem kiváló minőségű és rendkívül kedvező árfekvésű tégla. Masszív belső teherhordó fal és homlokzati fal építéséhez is remekül megfelel. Porotherm tégla akció Használja ki a szezon legkedvezőbb tégla akcióját és ne várja meg míg a gyárak felemelik áraikat. Porotherm Profi Porotherm Profi rendszert kizárólag szakemberek építhetik.


Ha nincs keresse fel cégünket és mi ebben is segítségére leszünk. Offering exceptionally fast, virtually dry construction, plus high strength and thermal efficiency, Porotherm is a modern clay block structural walling system with reassuringly traditional values.

Porobrick tégla, nf tégla, nf tégla, porobrick nf 3 bakonytherm tégla, mályi tégla, leier tégla, pápateszéri tégla. Tégla egyenesen a gyárból. Még jobb árat szeretnék.


Méret: 238x500x100. Porotherm K Profi tégla (Dryfix ragasztóhabbal vagy falazóhabarccsal). Leier, Porotherm , Ytong tégla kedvező áron a Hofstadter tüzépen.


A Porotherm K Profi külső teherhordó tégla a legújabb fejlesztésű falazóelem, mely továbbfejlesztett üregszerkezetében a hőnek -al több utat kell megtennie, mint a hagyományos téglák esetében. Alkalmazási előnyök: - kiváló épületfizikai tulajdonságok, -egészséges lakóklíma, - jól vakolható, -jól szerelvényezhető. Porotherm Wienerberger A- kerámia burkolatú válaszfal nyílásáthidaló A Porotherm áthidaló ráfalazással vagy rábetonozással együtt alkotja a nyílásáthidalást. A Porotherm áthidaló képezi a szerkezet alsó húzott övét, a felső nyomott övét pedig a kisméretű tömör tégla vagy üreges falazóelem ráfalazás vagy rábetonozás biztosítja.


Az építőanyagok forrása. Kategória kiválasztása. A megadott ár bruttó ár. Szeretettel várjuk 10. Porotherm téglát, zsalukövet vagy bármilyen más építkezéshez szükséges terméket szeretne vásárolni Kőbánya közelében.


Az ajánláshoz adja meg az Ön nevét és az ismerőse e-mail címét. Amennyiben üzenne valamit az. Előnyei: elektromos, valamint épületgépészeti vezetékek és szerelvények jól elhelyezhetőek benne, alacsony habarcsfelhasználás, természetes alapanyagok.


POROTHERM Profi HG hanggátló téglát!

Válassza a nyugalmat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések