2019. október 28., hétfő

Használt csigalépcső eladó

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Használt fém csigalépcső eladó. Nincs pontos találat.


A leginkább hasonlóakat mutatjuk. Fém építőjáték 1db - Lánctalpas markoló – nem használt. Life Fitness Summit lépcsözőgép hónap garanciával Generátoros, saját akksis programos lépcsözőg – használt. CSIGALÉPCSŐK (SPIRÁL LÉPCSŐK) A lépcsők széles skáláját kínáljuk figyelembe véve a különböző igényeket.


A spirál lépcsők rendkívül variálhatóak, egymáshoz kapcsolódó fém tartóelemeik állíthatóságának köszönhetően tág határok között használhatók, elrendezésük minden esetben könnyen illeszkedik az adottságokhoz. Mindenki saját ízlése szerint formálja, alakítja otthona berendezését, amelyben a lépcső és a korlát kapja az egyik leghangsúlyosabb szerepet. Leírás MÁLYI TÓPART közvetlen közelében családi otthonként is alkalmas m2-es , elöl-, hátul terasz, teljes ház területi tetőterasszal, pincével, nyaraló teljes berendezéssel, illetve új bútorokkal együtt eladó 3m2-es telken. A keresett kifejezés: Csigalépcső A keresési eredmények közül az ingatlanhirdetéseket nem listáztuk.


További db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után , így a jelenlegi db hirdetés helyett db hirdetés között böngészhet. A kert végén már az erdő, csön nyugalom, madárcsicsergés. Hangulatos jó elrendezésű családi házat keres , szép környezetben?


Kínál Csigalépcső ( használt ): Bontott csigalépcső eladó ! A fából készült (vastag, csiszolható, festhető) lépcsőfokok le lettek csavarozva, és beszámozva tettük el őket! A függőleges, korlát-szerű rész le lett vágva, a fő váz egyben van! Az elszállításról a vevőnek kell gondoskodnia, de külön költség fejében.


Veszprém megye Veszprém közkedvelt részén, a belvárostól perc sétára jó állapotú sorház eladó. Szétszerelve szállítható! A teteje a képen látható állapotban van, cserélni-felújítani-átalakítani kell.


AzÄNGSÖ bútorok vízszin­tes felületeihez használt fenyőt olyan különleges. A kültéri MÄLARÖ összecsukható. Kiváló minőségű lépcsők házhoz szállítással!


A lépésközök és a korlát is megvan hozzá, valamint a tartó fémcső is. Vas szerkezet, rétegelt fa lépcsőfokok, gyakorlatilag új állapotban. Egy melléképületben volt, nagyon keveset használt. Faipari gép apróhirdetés ingyen. Bizományos értékesítés.


Gyári és utángyártott alkatrészek raktárról. Autoplay When autoplay is enable a suggested video. A rovatban eladó esetleg ingyen elvihető használt bútorok és bútorkereskedések bútor ajánlatai található.


TIPP: Kárpitozott bútor vásárlása előtt győződjön meg a kárpit állapotáról, tiszthatóságáról is, valamint a bútor szállítási feltételeiről. Eladó használt bútorok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések