2019. október 18., péntek

Porotherm a10 áthidaló

Porotherm A-áthidaló 125cm olcsón a Porotherm Webáruházban. Rábetonozással vagy ráfalazással alkotja a nyílásáthidalást ajtaja, ablaka felett. Az A-áthidaló nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas.


Ennek a hosszúsága is 1cm-től 3cm-ig centiméterenként változik. A hosszúsággal arányosan változik a falköz nyílásmérete és az áthidaló tömege is. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra.

Ezeket a termékeket többnyire csak a budakeszi telephelyünkön forgalmazzuk! Nyílásáthidalások kialakítására alkalmas, kerámiaköpenyes előfeszített vasbeton áthidaló. Március 17-től az összes üzletünk a megszokott időben nyit és 15:00-kor zár, a kormányrendeletnek megfelelően!


Bruttó árakat tartalmaz. Létezik ezen kívül a válaszfalba való A1 és az elemmagas S típus. Az Acsak válaszfalba építhető. Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva.

Könnyen mozgatható, külsõ és belsõ térben is alkalmazható, méretrendje illeszkedik a téglafalazatéhoz. Hamarosan elérhető a feliratkozás. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Nyílások - ablakok, ajtók - áthidalására alkalmas, kerámia burkolatú elem. Nem csak akciós termék érdekel Csak akciós termék érdekel. Termékek darab termék. Tradícionális áthidaló , amely hagyományos technológiával építhető be. Platina Építőanyag Centrum építőanyagok, minden, ami az építkezéshez kell!


Ideális megoldás cm-es vákaszfalakhoz. Az egyszeresen alulfeszített gerendatartóról Az. Nagyítás és további képek. POROTHERM A-áthidaló Áthidalók.


Részletes adatok Méret: 10x5x2cm. Kapcsolodó termékek. Kiemelt ajánlataink. A termékeinket az ajánlatkérő listára hely.

Oldalainkat vendég és tag böngészi. Leírás: Előfeszített nyílásáthidaló kerámia. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Az A-kerámia burkolatú áthidaló ablakok és ajtók áthidalására alkalmas. Kérj egyedi árajánlatot bármely építőanyagra ONLINE. További Extra árak teljes házas építkezés esetén.


A-Z-ig országos kiszállítással.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések