2019. október 21., hétfő

Woodline mokka bútorlap

Az Ön képernyőjén megjelenő szín nagyban eltérhet a bútorlap valós színétől, a bútorlap felületi struktúrája pedig sajnos ábrázolhatatlan egy képen, ezért mielőtt valamelyik szín mellet dönt, bemutató termünkben érdemes azt megnézni, megtapintani! Mélyen kefélt felület csillogó és matt sávokkal és fához hasonló jelleggel. Használható csíkozott fautánzatokhoz, fantáziadekorokhoz és uniszínekhez. Amennyiben Ön a Bástya Bútorlapcentrum Sopron Kft.


Bútorlap ajtófrontos lakeland akác és woodline mokka színű, gránit mosogatóval és csappal.

Beépített gépekkel. Bútorlapok EGGER KÉT OLDALON LAMINÁLT FAFORGÁCSLAPOK Fautánzat. Budapesti Inter-Fa Kft. Jelmagyarázat: vékonyabb az átlagosnál.


Az akciós és az új oszlopokban kattintható link. San remo tölgy bútorlap AGT Fényes MDF, 6Terra barna bútorlap KIFUTÓ! Kérjük, levelében röviden írja le, mit szeretne, és a lehető legrövidebb időn belül reagálunk.


A fenti lista a gyorsan elérhető bútorlapok listáját tartalmazza!

A fentiektől eltérő termékek szabászatával, élzárásával is foglalkozunk. A bútoripar legfontosabb alapanyaga a bútorlap , amely számos méretben, színben, felületi minőségben áll rendelkezésre. Főbb tevékenysége Munkalap, Bútorlap , Lapszabászat, Konyha gyártás, Barkácsbolt, Bútor szerelvény teljes választéka. Bútorlapszabászatunk bútorlapok és egyéb lapanyagok vágásával, élzárásával, valamint bútorszerelvények és bútoripari kiegészítők forgalmazásával foglalkozik.


Csővázas állópult WOODLINE színben. EURODEKOR Laminált butorlap DEKORITLEMEZ AJTÓMÉRETŰ DEKORITLEMEZ ABS és melamin élzáró Kompakt lemez EUROLIGHT könnyített faforgácslap EUROSPAN konyhai munkalap, asztallap. SWI Woodline Cream. Termék megtekintése Forg.


Bútorok készítéséhez, gyártásához szükséges minőségi alapanyagok forgalmazása, lapraszerelt bútorok kis és nagykereskedelme. Beltéri ajtók, ablak és ajtóvasalatok, fűrészáru, ragasztó és felületkezelő anyagok árusítása. FSMiláno Tölgy selyemfényű bútorlap mm. FSVilágos Ardeni F. Az aktuális árak a kiszállítás díját nem tartalmazzák!


Bővebb tájékoztatásért kattintson ide. Nyomtatható verzió. E1- Antik vanília. E1- Horizont fehér - Keresztszálas.

E2- Melinga fekete. E3- Arany szövet. E3- Szálcsiszolt inox. Lap-Land Bútorlap -szabászat, egyedi bútorok készítése keszthelyen.


A képeken a Egger gyár által kiadott bútorlap színminták láthatóak, melyek nem tudják visszaadni a bútorlap felületi struktúráját. A színminták monitortól függően kismértékben eltérhetnek a bútorlap valódi színétől. A színkatalógus és egyes esetekben a táblák megtekintésére a lapszabászatunkban lehetőség van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések