2019. október 16., szerda

Rozsdamentes zártszelvény árlista

Az alábbi táblázat a KO33-as azaz W. Rozsdamentes Zártszelvény alpanyagok néhány járatos méretéhez tartozó árakat láthatja. A megadott árak, irányárak. A pontos árak számos tényezőtől függenek, mint pl. EUR árfolyam, mennyiség, stb.


Pontos árakról, kérjük érdeklődjön telefonon!

Cégünk több, mint éves tapasztalattal kínálja kiváló minőségű rozsdamentes acél termékek széles választékát, az olasz Acciai Vender Spa. Laposacél, köracél, négyzetacél, szögacél. A darabolásnál kérjük figyelembe venni és a méretekbe kalkulálni, hogy a darabolás kézi beállításokkal szalagfűrész gépen, gyorsdarabolón, (lemezek esetében táblaollón, stb.) egyéb kézi vágószerszámmal történik, így pontatlan lehet. Ft 5Ft dugó 25xmm zártszelvény dugó m űa.


A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Lemezek, csövek, zártszelvények, tömör anyagok, búvó nyílászárók, és más rozsdamentes acélok. A horganyzott zártszelvény a kívánt méretre szabható, méretre furatolható. Oszlopok, kapukeretek, kerítésoszlopok, teraszok szükséges és tartós kelléke.


A polcok készülhetnek perforált rozsdamentes acéllemezből.

A táblázatban megadott általános méretektől eltérő, bármilyen méret rendelhető. Mángorolt zártszelvény. Cégünk legfőbb tevékenységi köre a mángorlás, de a profilunkhoz tartozik sokféle kovácsoltvas, rozsdamentes és hagyományos szénacél alapú elem, illetőleg acélszerkezet (kerítés, kapu, korlát, szálanyag, lépcső, lakberendezési tárgy, dísz, alkatrész) előállítása is. Külső átmérő x falvastagság Irányár F. A rozsdamentes zártszelvény korrózióval, savakkal, lúgokkal való ellenálló képessége miatt keresett napjainkban és használják számos területen mint például az élelmiszeriparban, vegyiparban, gépek gyártása során, kültéri felületeken, szerkezetek tartására, autóiparban, építőiparban, de akár uszodákban és fürdőkben is találkozhatunk vele, sőt kerítést.


Alumínium zártszelvény árak mm-2mm-es méretben. Felhasználási területe széles: oszlopok, kapukeretek, kerítésoszlopok, teraszok, garázsok, csarnok elemek készülnek belõle. Ez a weboldal sütiket használ.


A zártszelvények extrudálással készülnek, kezeletlen nyers felülettel, AlMgSi ötvözetben. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. Műhelyünkben rendelkezésre állnak mintadarabok, amit természetesen megtekinthet a megrendelés előtt. Aktuális árainkról az Árlista menüben tájékozódhat.


Ezen átmérő felet csak kézi szerszámmal tudunk. Rendeld meg és építsd meg saját kezüleg rozsdamentes korlátodat! A vásárláshoz nem szükséges a regisztráció! Kezdetben fő feladatunknak vevőkörünk és beszállítói hálózatunk kiépítését tűztük ki célul.


Mára elmondhatjuk, hogy minden terméket közvetlenül gyártóművekből szerzünk be, így a legjobb feltételeket tudjuk. A téglalap formájú zártszelvény kiválóan hegeszthető és fúrható, így különböző vázak, oszlopok és gerendák kivitelezésére is alkalmas. A bordázott zártszelvények magukban hordozzák a négyzet, illetve téglalap alakú kialakítások tulajdonságait, ám bordázott kialakításuknak köszönhetően főként kerítések, kapuk és díszítőelemek létrehozására.

Függetlenül attól, hogy Ön lakossági vagy szakipari felhasználó vagy akár nagy beruházó, szakértő munkatársaink a hét napján állnak az Ön rendelkezésére, akár betonacél, zártszelvény , síkháló vagy egyéb vasanyag vásárlásakor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések