2019. október 25., péntek

Párás lakás

Honnan tudom, hogy párás a lakás ? Sokszor komoly problémát jelent meghatározni páramérő műszer nélkül, hogy milyen is a lakás páratartalma. Amennyiben nem tudjuk készülékkel meghatározni a lakás páraszintjét, figyeljük a jeleket! A párás lakás legfőbb ismertető jegye, hogy az ablakok, jobb esetben csak hajnalra. A párás ablaküvegek és a penészfoltok nem csupán bosszantóak, de jelzik a levegő magas páratartalmát, ami egészségügyi kockázatot jelenthet. A téli időszakban a baktériumok és vírusok mellett a beltéri levegő minősége is.


A lakások egy részében túl száraz a levegő, másoknál meg épp ellenkezőleg: túlságosan párás. Mindkét esetre megoldást kínálnak a szobanövények, csak tudni kell, hogy mikor melyiket állítsuk a helyiségekbe. Ha túl nyirkos a lakás. A párás , nyirkos lakásnak, háznak több egészség károsító következménye is lehet.


Első sorban ott van rögtön a penész, ami nem csak esztétikailag zavaró, de egészségügyi problémákat is okozhat (pl.: légúti panaszokat). A fűtési szezonban nem árt néhány szót ejteni a lakás ideális hőmérsékletéről, a megfelelő páratartalomról. Természetesen nem mindegy, hogy milyen helyiségekről és a család mely tagjairól van szó.


Más ugyanis az optimális levegőminőség a nappali, illetve a hálószoba, vagy egy idősebb és egy fiatalabb családtag. A só magába szívja a nedvességet, így a párát is képes bizonyos mértékben megkötni. Tegyél ki egy tálka sót a lakás párásabb helyiségeibe, vagy azokba a sarkokba, ahol a falak akár már el is kezdtek penészedni - néhány csepp illóolajat is adhatsz hozzá, így a helyiség kellemes illatáról is gondoskodhatsz.


Lehet régi vagy új, panel vagy családi, minden típusú ingatlant érinthet a penészesedés, attól függetlenül, hogy szigetelt vagy nem szigetelt a lakás , cserélték-e az ablakokat, vagy sem. Főleg télen szokott aktuálissá válni a probléma, ezért is vesszük most elő. No meg azért, mert sok a tévhit a penészről. Mivel komoly egészségkárosodást is okozhat, vegyük.


Párás lakás

Purus Labs formulas are systematically forged from science and research by real scientists and athletes. With products supported by publishe human scientific data, we address all forms of increasing exercise performance and promoting a healthy lifestyle. Mi azért rendeltünk ilyen páramentesítőt, mert a lakás rettentően párás volt. Szó szerint víz folyt a falról is. A párátlanító nagyon jól működik, rengeteg vizet gyűjtött össze.


A lakás festésekor is nagy hasznát vettük, gyorsabban száradt a fal. Nagyon meg vagyunk elégedve, mind a páraelszívó készülékkel, mind. A magas páratartalommal való küzdelem egy komoly, kellemetlen probléma.


Ráadásul több kárt okozhat, mint gondolnád. Visszafordíthatatlan, és költséges következményei lehetnek a lakás állapotára, és a bútoraidra nézve. A legtöbb otthonban nem áll rendelkezésre a páratartalom mérésére alkalmas eszköz. Just as a warning, the powder is very sticky and clumpy.


Purus Labs has formulated a product that will naturally increase your test levels to aid in enhancing performance transforming your physique into lean machine. Most males have a low testosterone level after they hit the age of and with D-Pol you can expect those levels to return to optimal levels. This is a great product that.


Párás lakás

A túl párás lakás egyébként a levegőben is érezhető. Tulajdonképpen a páramentesítés házilag már nem akkor kellene hogy foglalkoztasson, amikor a baj bekövetkezett, hanem előtte gondoskodni arról, hogy páramentes legyen a lakás. Elsősorban azt kell mondanunk, hogy a régi ablakok – amelyek nem zártak eléggé – már.


A lakás túlzott párásodása olyan szellőztetési rendszer kiépítésével szüntethető meg, mely a belső páratartalom folyamatos érzékelésével, a helyiségekben automatikusan szabályozza a légcserét, így biztosítva a belső levegő optimális páratartalmát. Hogy szabaduljon tőle, a többség ilyenkor nem az ablakot nyitja ki (vagy nem csak azt), hanem az ajtót is, ezzel elárasztva a többi helyiséget is a párás levegővel. Ha azonban párásodik a lakás , ilyenkor csak az ablakot nyissa ki, mivel a beáramló hideg levegő szárazabb is, így a párás meleg távozik a helyiségből.


NAGYON párás a ház. Nyírkos, párás lakás ? Dohos állott szagú ruhák? Kaja szag a hűtőben? Ha ezek közül ismerők valamelyik akkor van egy jó hírünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések