2019. október 10., csütörtök

Hullámlemez ár

Aktuális Hullamlemez ajánlatok az ÁrGép-en. Hasonlítsa össze az árakat! Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „lindab lemez- mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem.


Bővebben a trapézlemez kerítésekről. Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt?

A poliészter hullámlemez egy már bevált, üvegszál erősítésű kompozit anyag. Igen kedvező árú, hosszú életű és szinte elnyűhetetlen. Termékelégedettség: A Guttagliss poliészter egy üvegszálerősítésű anyag, amit már több mint éve használnak tetőfedésre és falburkolásra, ahol a lemezek csak függőleges felhelyezése lehetséges. Olcsó bitumenes hullámlemez ár Ennek a termékcsaládnak a legnagyobb előnye a rendkívül kedvező árfekvés.


Alacsony ár , amit mégis éves gyártói garancia támogat - ez teszi a hullámlemezt nagyon vonzó héjalássá. Az árlista árai Áfa nélkül értendők! Lindab Rainline FONTOS!


A cégünk által gyártott félkörszelvényű függő ereszcsatorna névleges méreteinek megadása eltér a Magyarországon szokásostól.

Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Megnevezés, Ár , Egység, SI Ár. Aquawell hullámlemez 200xfényáteresztő elem PVC. A gutta naturcolor bitumenes hullámlemez könnyen feldolgozható, tartós és.


A megadott bitumenes hullámlemez ár tábla, antracit színű. Trapézlemez típusa, Nettó ár (Ft), Bruttó ár (Ft). Nincsen raklap betéti és használati díja. Prémium és standard minőségű bitumen zsindely készletről vagy rövid szállítási határidővel családi házak, társasházak, középületek és egyéb épületek fedéséhez hagyományos és extra formákban. This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible.


Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful. Csak a készleten lévő színekre érvényes ár. Erős és időtálló, áttetsző poliészter lemezek többféle vastagságban, féle színben, hullám és trapéz profillal a terasztetőktől a bevilágító elemekig. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell.


Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! Hullám-, trapézlemez és tartozékai. A tetőfedő anyagokat forgalmazó cégek igen bőséges kínálattal rendelkeznek.


A vásárlókat hatalmas választék várja, olyannyira, hogy szinte már a bőség zavarával találják szembe magukat, de mégis vannak bizonyos szempontok, amelyek alapján döntenünk kell.

Plexi, plexi lemez ár műanyag lemez ár plexi lap vásárlás közvetlenül a gyártótól. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy az ön igényeit maximálisan kielégítsük, mind formavilág, mind minőség tekintetében.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések