2019. október 3., csütörtök

Penész szag megszüntetése

Ha a penész megjelenik otthonunkban a falakon könnyen átterjedhet a ruhaneműkre, könyvekre és akár a játékokra is. Kellemetlen szagok végleges megszüntetése. Hogy lehet végleg megszüntetni a kellemetlen szagokat? Cigarettaszag, ételszag, dohszag, rothadás szaga, poshadás szaga, állatok kellemetlen szaga, mellékhelyiségek kellemetlen szaga, izzadtságszag, penész , vagy bármilyen kellemetlen szag megszüntetésére a leghatásosabb módszer az ózonnal történő fertőtlenítés.


Penész szag megszüntetése

Nem is gondolná mennyi gomba él egy nedves helyiségben, ami esetleg szemmel nem is látható. Penész és dohos szagok. A gombák elszaporodásával a levegő dohossá, az egészségre ártalmassá válik.


Nagyfokú penésztelepek fordulhatnak. A kanapé és a szövetek megmentője. A bórax nemcsak az eldugult lefolyók tisztításában segít, hanem a penész elleni harcban is. Ezt követi a már szemmel is látható telepes elterjedés. A penészedés első tünete a kellemetlen dohos szag.


Ha már szabad szemmel is jól láthatóak, akkor el kell gondolkozni azon, hogy miként lakhatunk ismét penészmentes lakásban. Jelenléte az állandó dohos szag , a csúnya fekete, zöld foltok mellett súlyos egészségügyi problémákkal is járhat. Bizonyos penészgombafajták súlyos tüdőbetegségeket, fertőzéseket okozhatnak.


Ha lehet, minél kevesebb időt töltsön penészes környezetben! Ahhoz, hogy a kellemetlen szagokkal hatékonyan felvehessük a harcot, mindenek előtt meg kell találnunk a szagok forrását. Függetlenül attól, hogy a szag hol is keletkezik, az alábbiakban adunk néhány ötletet arra, hogy milyen házi szerekkel, trükkökkel küzdhetjük le, illetve semlegesíthetjük tartósan a kellemetlen szagokat akár a hűtőszekrényben, mosógépben vagy a. Minél erősebb a dohos szag annál több a penészspóra a levegőben. Ha érzi a dohos szagot jó ha minél előbb megszünteti mert egészségügyi problémákat okoz!


Meg kell szüntetni a nedvességet. Ez lehet, hogy egy egyszeri beázás, csőrepedés volt, és magától kiszárad. Lehet, hogy egy új házban a vakolat még nem száradt ki teljesen, és egy. Ez ugyanis képes kiszárítani a pincében a levegőt, amelynek köszönhetően, a penész alapos eltávolítása után gyakorlatilag megszűnik a probléma. Amennyiben az Ön fő célja most a dohos szag megszüntetése pincében, akkor keresse fel a levegoguru.


Ha nem szeretne több pénzt költeni felesleges penészmentesítő eljárásokra, ha már holnap tudni akarja, hogy mi a végleges megoldás a problémájára, ha nincs kedve hetente új és újabb jó szándékú szakember egymásnak teljesen ellentmondó véleményén és javaslatán töprengeni. Amikor megszűnik a probléma, még akkor is hosszú ideig makacsul tartja magát a fülledt szag , mivel a felületek sajnos sokszor magukba szívják. Ha a penész megszüntetése után egy sűrű szövésű zsákba szódabikarbónát szórsz, és beleteszed a bedohosodott szekrénybe, azzal hamarabb kiűzheted a bűzt. A lehetséges egészségügyi problémák, melyeket a penész okoz, a légúti irritáció, köhögés, orrdugulás, melyek kezelés nélkül arcüreggyulladáshoz és allergiához is vezethetnek.


A mikotoxinok (gombamérgek) bizonyos penészgombák. A másik, aminek utána kéne járno hogy honnan jön a víz, ami a dohos szagot okozó gombát táplálja. A dohos szag tehát penész jelenlétére utal, melyet minél előbb érdemes megszüntetni.


Ha nem szünteted meg a víz forrását (pl magas páratartalom), akkor hiába csinálsz akármit, nem fog eltűnni a szag. Dohos, áporodott szag , a külső falakon, a sarkokban feltűnő foltok gyakorlatilag mindig a penész , a penészes fal meglétét bizonyítják. Kevés annyira kínos érzés van, mikor vendégeket vártok, ám megcsapja az orrotokat egy kellemetlen szag a lakásban. Sőt, először lehet, be sem tudjátok azonosítani a bűz forrását.


Megmutatjuk, melyek a „veszélyzónák”, és mit érdemes tenni, ha a probléma nálatok is jelentkezik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések