2019. október 10., csütörtök

Porotherm béléstest

It is revolutionising the UK construction industry through exceptionally fast, virtually dry construction combined with high strength and thermal efficiency. Hogy mit is nevezünk födémnek? Klímaőrző okostégla külső teherhordó fal rezsiköltségcsökkentő építéséhez. Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt.


Terca klinker és bukrolótéglák minden színben. Merítsen ötleteket referenciáinkból!

Vegye igénybe ingyenes szolgáltatásainkat! Porotherm K akciós tégla (30x25x28cm). Rapid deployable fever screening system. Buy now for immediate shipping.


Limited quantity available, new stock arriving constantly. Statikailag nem együttdolgozó (NR) égetett agyag béléstest. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat!


Nagy szilárdságot, könnyű kivitelezést, mindemellett rugalmasságot biztosítanak a legtöbb épületformára.

Budapest és vonzáskörzetében családi házak építése, felújítása. A feltüntetett béléstest árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! Kerámia födémrendszer ( béléstest ) Lakóházak födém kialakítására szolgál.


A födémgerenda és béléstest egységes kerámiafelületet biztosít. Jól vakolható, könnyű beépítéskor mozgatni. Hőszigetelő képessége kiváló. POROTHERM födémgerenda 325. Jöjjön el hozzánk barkácsáruházainkba és tüzéptelepeinkre, munkatársaink segítenek Önnek!


Barkácsáruházaink és tüzépt. A megadott ár bruttó ár. Kérjen egyedi árajánlatot az oldalunkon kiválasztott építőanyagokra. Gondoljon a jövőre amikor téglát (falazóelemet) választ. Egyszerűbb geometriájú épületek esetén ajánlják.


A födémrendszer elemei: kerámia burkolatú előfeszített vasbeton födémgerenda, kerámia béléstest , helyszíni felbeton. Az elemmagas áthidaló magassága egyforma a falazótéglák magasságával. A beépítéskor könnyen halad az építéssel.


Tisztelt Vásárlóink!

A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. Szakértő kollégáink munkanapon belül elkészítik az Ön egyedi árkalkulációját , és megkeresik Önt az adatok egyeztetése céljából, valamint tájékoztatják a további teendőkről és tudnivalókról. Alkalmazási előnyök: Kerámia.


Az árak érvényesek a solymári téglagyárban gépkocsira rakva. Kedvező szállításért kérje ajánlatunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések