2015. december 9., szerda

Tápiószecső pogány tüzép

Az alkalmazottak nagy része is a családhoz tartozik. Legfőbb célunk, hogy vásárlóinkat a legjobb tudásunk szerint maradéktalanul kiszolgáljuk. Víz szigetelő anyagok. Tölgy – bükk gurigás. Termékeinket házhoz is szállítjuk a következő településekre.


Zsalukő, betonfalazó elemek.

Födémszerkezetek, áthidalók. A MosaikTop vakolat az épületek díszítésének, lábazati kialakításának végső felületképző rétege. Felhordható mindenféle alapvakolatra, valamint a Baumit XPS és Expert fix lábazati hőszigetelő lemezek tapaszolt és alapozott felületére. Kevert színű, műgyanta kötőanyagú szemcsés vékonyvakolat külső és belső felhasználásra. Később táp-termény kereskedelemmel és gazdabolttal bővítettük tevékenységi körünket.


Tápiószecső címe, telefonszáma és szolgáltatásai. Fő profilunk a tüzelő-és építőanyag kereskedelem, tűzifa feldolgozás. Telephelyünkön megtalálható minden olyan szerkezeti anyag, ami az építkezéshez szükséges.


A telefonszámot csak az előfizető engedélye alapján tehetjük közzé.

Mindenkit érdeklődőt szeretettel várunk! Családi vállalkozás, 1-ban magyar tulajdon. Cement, oltott mész, téglák, betontermé. Tüzelő- és építőanyag kereskedés. Pogány és Társa Kft.


További információ. Térkép segítségével keresési lehetőség. Regisztáld céged adatit, még ma! Még több információ a kandallo helyek oldalon. A Witzing Tüzépker Kft.


A cég stabilitását, folyamatos fejlődését tükrözi, hogy napjainkban már nem csak, szinte minden igényt kielégítő tüzépteleppel rendelkezünk, hanem ezek közül nagy áruház és kis áruház is vevőink rendelkezésére áll. POGÁNY és TÁRSA Kereskedelmi és Szállítási Korlátolt Felelősségű Társaság. Folyamatos árváltozások miatt kérje névre szóló, aktuális árajánlatát. Találd meg a közeledben lévő Építőanyag elhelyezkedését. K ezdő Cs ere Kispad G ól Öngól S árga P i. According to Crefoport s. A TÉBA TÜZÉP vállalkozás immár húsz éve jszberényi, jászapáti, jászladányi áruházaiban és telepein foglalkozik építő- és tüzelőanyagok, vas- és kertépítési anyagok, nyílászárók kereskedelmével, készbeton-gyártással és -szállítással.


Betonelem gyártása és forgalmazása. Igazán otthonos jelleget ad a háznak a boltívekkel kialakított előszoba és konyha, szinte az egész lakás átlátható.

Online termékkatalógus, építőipari adatbázis, építőipari adattár, építőanyag, termékinformáció, ArchiCAD és online megoldás, online ajánlatkérés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések