2015. december 7., hétfő

Táblás homlokzatburkolat

Fenntarthatóság Az EQUITONE szálcement szerelt, átszellőztetett nagytáblás homlokzatburkolat karcsú és könnyű, nyersanyag felhasználása igen alacsony. EQUITONE rendelkezik EPD tanusítvánnyal, mely átláthatóan ábrázolja a termék ökológiai lábnyomát előállítása, használata és újrafelhasználása során. A Resoplan homlokzat burkoló lapokat természetes farost ill. UV védő bevonatból, nagy nyomású préseléssel készíti már több, mint éve a német Resopla GmbH (Európa vezető dekorlemez gyártója). Az átszellőztetett légrés miatt a nyári időszakban a burkolat mögött áramló levegő hűti a felületet, így alacsonyabb a légkondicionálás költsége.


Szerelt épületburkolat, táblás homlokzatburkolat : tervezés, szakértés, kivitelezés, értékesítés.

Falburkoló panel és tábla. A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat.


A hőkezelt (thermowood) falburkolat északi barátaink talán legkedveltebb építő anyaga, mert a majdnem hónapig tartó hideg időjárás miatt kevés idő marad a pihenésre – kikapcsolódásra a szabadban. A Fundermax falburkoló panel segítségével kreatív lehetőségei nyílnak a homlokzatburkolat kialakításánál vagy belső tereinek megalkotásánál. A hagyományos építőanyagok mellett az építőipar egyre szélesebb körben kezdte el használni az üveg, alumínium és acél szerkezeteket, ami magával hozta a gyorsan kivitelezhető, időjárás független szerelt szerkezetek térnyerését. A különböző monitorok és operációs rendszerek következtében a képernyőn nem a valódi megjelenésükben adhatják vissza az egyes felületeket és színeket.


Háromrétegű vörösfenyő táblás homlokzatburkolat : alapanyaga a legellenállóbb fenyőfaj, tömör szálszerkezetének és magas gyantatartalmának köszönhetően.

A lemez víz- és főzésálló, beltérben is alkalmazható. HOMLOKZATBURKOLÓ GOBI 245X65X5MM FAGYÁLLÓ. Homlokzatburkolat Jura mészkőből. A fugakereszt ilyen burkolat.


E homlokzatburkolat régi épületek utó­lagos burkolásához is alkalmas. A kü­lönleges kiegészítő profilokat is tar­talmazó rendszer tökéletesen és egy­szerűen csatlakoztatható más szerke­zetekhez is (lábazat, párkány, nyílás­záró szerkezetek, pozitív és negatív sarkok stb.). A nagytáblás alumínium homlokzatbur.


A speciálisan kültéri alkalmazásra kifejlesztett Resoplan igényes megjelenésű, kreatív homlokzatkialakításokra lehetőséget nyújtó, kiváló fizikai és mechanikai tulajdonságokkal rendelkező HPL burkolólap, mely természetes farost, illetve cellulózmag, melamingyanta és UV-álló bevonatrétegek nagynyomású préselésével készül. Táblás homlokzati burkolat. Interspar Bevásárlóközpont és OBI Barkácsáruház felújítási, bővítési beruházás keretében, szerelt táblás homlokzatburkolat szakkivitelezés, valamint elektronikus építési (e-építési) naplózás, illetve felelős műszaki vezetés. Archikon Kft Nagy Csaba Déri Dániel: Bauviv központi épület Debrecen, Kassai út 127.


Attila és Attila Építész Iroda Kft Gulyás Attila: Pharmapolis gyártóbázis Debrecen, Kígyóhagyma u. Okume Aqua Garant kültéri homlokzati burkolat Bruttó 10. Az alkalmazott átszellőztetett homlokzatburkolati rendszer épületfizikailag igen előnyös kialakítás amellett, hogy egyedi, design-os homlokzatképzést tesz lehetővé. A külső burkolat nyáron megvédi a hőszigetelést és az épületet a nagy felmelegedéstől, mivel árnyékolja az épületszerkezeteket és a légrésben lévő cirkuláció hűti a hőszigeteléssel érintkező.


PREFA Prefalz homlokzatburkolat. A Prefalz szín- és formaválasztéka lenyűgöző, és egyben érthető is: az alumínium alapanyagú Prefalz lágyabb, és ezáltal könnyebben alakítható, mint a legtöbb hasonló korcolható lemez. A szerkesztő gyakorlat célja a táblás szerelt homlokzatburkolat alapvető.

További előny a szerelt, átszellőztetett homlokzatburkolati rendszer megoldásként forgalmazott termékek mellett, hogy folyamatos minőségi ellenőrzés biztosítja. Tisztelt Ügyfeleink! Trespa kültéri homlokzatburkolatok széles választékban.


Kérjen egyedi ajánlatot homlokzat burkolatainkra, vagy tekintse meg termék palettánkat! A táblás lemezek fém vagy fa hordo­zóvázra, illetve ezek kombinációjaként kialakított szerkezethez egyaránt kap­csolhatók. A szélteher miatt a táblás elemeket nem gyártják sík felülettel, a keret- és lapbordázott táblák azonban jól viselik a meteorológiai terheket, és szeles időben sem zajosak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések