2015. december 23., szerda

Ablak biztonsági zár

Segítünk a megfelelő termék kiválasztásában az Ön igényeihez igazodva. Legyen szó a mindennapok védelméről vagy az extrém biztonságot keresőkről, minden igény kielégítésére rendelkezésre áll kínálatunkból ablak zár és biztonsági ajtó lánc. Az Abus közel 1éve van jelen a biztonsági lakat és ablak zár gyártásban, ez tükröződik a termékek minőségén és az innovatív ablakzár termékeken egyaránt. Ebben a menüpontban a teljesség igénye nélkül mutatunk be számos olyan ablak zár terméket, melyek a nyílászárók plusz védelmét hivatottak szolgálni. A Roto NT vasalatok már alapverzióban is magas biztonsági szintet nyújtanak, azonban a bukó-nyíló konstrukció esetében a szárny alsó peremén már gombafejes rögzítőcsap (mely rögzítés és biztonság egyetlen alkatrészben) található, mely a bukócsapágyba zár , így téve lehetővé egy még magasabb biztonsági szintet.


Ha ilyen problémával találkozik, hogy kívülről nem zárható az erkélyajtó és Önnek vékony ( ablak -szárnyprofilból gyártott) erkélyajtaja van, akkor sajnos nincs lehetőség arra, hogy kívülről is kilincset szereljenek be utólag, mert az ide (a külső oldalon, az üveg és a tokprofil találkozása közötti keskeny részben) nem férne el.

Kerékpár biztonsági zárak, láncok, lakatok kategóriában - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Zárvásárlás előtt az ajtónkban lévő zárat meg kell mérni, ehhez a zár és kilincs csere cimű videónk nyújt segítséget. Különböző igénybevétel, ajtó-, ablak súly, biztonsági igény esetén más-más minőséget tudunk nyújtani. A többpontos zárakat onnan a legkönnyebb felismerni, hogy a zár előlapja az ajtó élének teljes magasságában végigfut, és rajta különböző magasságban újabb és újabb zárást végző nyelveket, görgőket, kampókat, stb találunk.


Az erős acélból készült ablakzárak nagyon hatékonyan védenek kiemelés, vagy befeszítés ellen egy ablak -vagy erkélyajtónál mert itt a zár az ablak , vagy ajtó tokjához van masszívan rögzítve. Az ablakzárak felszerelése nem igényel komoly műszaki tapasztalatot, szinte mindegyik típus néhány szerszám és egy fúró. Zár , zárbetét a biztonságos otthonért.


A betöréseket és különféle bűntényeket illetően sokan szeretik azzal ámítani vagy inkább nyugtatni magukat, hogy ez márpedig velük biztosan nem történhet meg.

Azok az áldozatok is ezt gondolták, akik aztán arra értek haza, hogy a zárat megrongálták és a lakásból több. Fontos tudni, hogy a biztonsági vasalatoknál alapkövetelmény a biztonsági zárható kilincs felszerelése. Ami nem csak a kívülről történő behatolás megakadályozásában fontos, hanem az ablak , ajtó belülről történő kinyitását is meggátolja, zárt állapotában.


Zár javítás, beállítás és vasalat csere. Ablak és ajtó zár nyitás. Fontos a betöréssel szembeni ellenállóság ezért biztonsági vasalatra való átállást, átszerelést is vállalunk. Nyílászáró szigetelés, vízvezető.


Forgó ablak átalakítás. Bukó-nyíló ablak átalakítás. A biztonsági zárak területén, talán a leggyorsabb, viszonylag kevés szerelési időt igénylő, leghatékonyabb zárszerkezet a Potent pumpás biztonsági rászegző zár , amely hevederzár helyett vagy felső másodzárként kiemelkedő biztonságot produkál. A gombafejű zár tulajdonságai. Ez az alkatrész az alakjáról kapta a nevét.


Biztonsági kislexikon – biztonság útközben: Itt a mobil biztonsággal kapcsolatos kifejezések magyarázatát találja – röviden és. A felszerelése egyszerű, a meglévő ablak kilincs helyére. Nyitás a kulccsal, zárás a kilincs elfordításával.


Méret: lásd a képen. Kulcsok száma db. Főkategória, Maestro kilincsek, Euro-Elzett zárak, zárbetétek, lakatok, pántok, kapcsok és sok-sok épületvasalat.

Zár termékcsoport bemutatása. Zár - ajtózár kategóriánk a leggyakrabban előforduló típusok mellett ritkának mondható darabokat is tartalmaz. A bevésőzár témakörből a standard típusokon túl mint a Lővér vagy Dose zár , találhatóak - elsősorban az MCM égisze alól - kikerülő ritka mérettel megáldott darabok is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések