2015. december 8., kedd

Austrotherm at l2 ár

A kivitelezők szívesen dolgoznak vele. Mérettartó anyag és kiváló hőszigetelő! A megoldás itt várja. Grafit Reflex akció cm-től cm-ig utólagos szigeteléshez és új építéshez is.


Szakértők szerint cm-es polisztirol szigetelés már megfelezheti a fűtésszámlát, ez persze függ a nyílászárók mínőségétől és. A hatékony hőszigeteléssel nem csak a természetnek, hanem pénztárcánknak is segítünk: fűtési és hűtési költségeink csökkenni fognak, így a hőszigetelés hamar megtérül, nem is beszélve. Minimális vízfelvétele, kiváló hőszigetelő képessége és nagy nyomószilárdsága teszi különlegessé.


Szürke színű expandált polisztirol hőszigetelő lemez, amely különleges alapanyagának köszönhetően lényegesen alacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkezik, mint a fehér színű változat. Construiește eficient, câștigă inteligent! Specialistul austriac de izolare pune in functiune al treilea site de productie in Arad. Különösen alkalmas padlószerkezetekben, a lépéshangszigetelés javítására. Az elemek elhelyezése száraz technológiával szilárd járófelület hozzható létre.


Az elemek csap-hornyos élképzésűek, így egy réteggel is hőhídmentes felület alakítható ki. Az alsó réteg AT-N100. Nagy terhelésre igénybe vehető extrudált polisztirol hőszigetelő lemez. AUSTROTHERM extrudált polisztitol lemezek.


Fordított rétegrendű lapostetők (zöldtetők, tetőterasz, tetőparkoló) hőszigeteléseként alkalmazható. Lépéshang szigetelés parketta alatt Úsztatott padlóval hatékonyan tudjuk a födémek kopogóhang gátlását javítani. Ennek a szerkezetnek viszont elég nagy a helyigénye: vastagsága úszóbetonnal és padlóburkolattal együtt elérheti a 8-cm-t is. A termék homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben alkalmazott, pihentetett polisztirol keményhab. Az AT-Hanyagból készülnek homlokzati díszítő profilok, amelyeket a kivitelezés során kell végleges felületképzéssel ellátni.


A legfontosabb előnye, hogy anyaga a gyártáskor úgy lett kialakítva, hogy vizet ne tudjon felvenni. A fűtött szintek között nincs szükség a hőszigetelésre. Itt csak a felső szinten járkálók lépéshangjait, illetve az asztal és széklábak. Csökkenő “ austrotherm ” címkéjű termékek. Kérje egyedi ajánlatát.


Kitűnően elhelyezhető tetőtér szigetelésnél a szarufák közé és fölé is rezsijének csökkentésére. Acoperişul cu termoizolaţia între căpriori reprezintă una dintre cele mai utilizate soluţii, cu rezultate excelente dacă se respectă dimensiunile materialului termoizolant propus prin proiect. Austrotherm Padlap.


Hőszigetelő rendszerek. Válassza ki a megfelelőt! A hőszigetelő rendszerek közül melyik lesz az Önnek legjobb? Kattintson az „Ajánlatba teszem” gombra, és az Ön által megadott adatok alapján egy előzetes anyagszükségleti terv készül. Ft Nettó ár: 8Ft Az AT-N1anyagot olyan épületszerkezetekben lehet alkalmazni, ahol a termékkel szemb.


Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára! Bruttó árakat tartalmaz. Vajon Ön is öntudatlanul elköveti ezeket a hibákat, amikor hőszigetelő rendszert választ? Töltse le tanulmányunkat, és tudja meg: Mire kell figyelni hőszigetelő rendszer választása, és felrakása során? Tisztelt Vásárlóink!


A koronavírus járvány miatt, a kormányzati intézkedéseknek megfelelően üzleteink hézköznap 15:óráig tartanak nyitva. EPS-Polysterene , XPS-Insulation (extruded Polysterene), Facade Profiles and Sanitary Boards. Régi és új épületeknél egyaránt alkalmazható padlók, födémek hőszigetelésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések