2015. december 3., csütörtök

Lindab homlokzatburkolat

A weboldalon a minőségi felhasználói élmény érdekében sütiket használunk. Ismerje meg Adatkezelési tájékoztatónkat arról, hogy milyen sütiket használunk, vagy a beállítások résznél ki lehet kapcsolni a használatukat. Lindab előrekorcolt síklemez (SRP Click) Az SRP Click tetőprofillal készülő tetőszerkezet és homlokzat vízzáróságát megfelelő alátéthéjazattal, a javasolt tetőhajlásszögek betartásával biztosítja.


A korcolt síklemez tetőprofil különösen jól illeszkedik a modern és skandináv stílusú épületekhez. Szerelt épületburkolat, homlokzatburkolat szakkivitelezés (megvalósítás) ellenőrzése: szakkivitelezés közben a szerelt épületburkolat, homlokzatburkolat csak külön terv alapján módosítható, amit a felelős tervezőnek kell elkészítenie, illetve ha nem ő készíti, akkor írásban jóváhagynia.

A hazai leányvállalat, a Lindab Kft. Magyaror-szágon több mint éve működik jelentős saját gyártási kapacitással, és áll a piaci résztvevők rendelkezésére széleskörű szolgáltatásaival. Kínálatunkban megtalálhatók PVC, szálcement, fém, ill. Lindab falváz) esetén a Cjelű beltéri, száraz környezeti osztályban legalább 2évre be-csülhető!


A trapézlemezek univerzálisan felhasználhatók, így széles körben alkalmazzák őket az építőiparban. Beváltak tetőfedő anyagként és homlokzati burkolatként is a legkisebb építményektől kezdve (garázsok, nyitott tárolók) egészen a nagy alapterületű gyártócsarnokokig, üzletépületekig. A Lindab több, mint éve jelen van Magyarországon, központja Biatorbágyon található.


A napsütés váltakozó beesési szögének köszönhetően a homlokzatburkolat a nap minden pillanatában más és más arcát mutatja.

Az lapok nagy panelméretben állnak rendelkezésre, amik tetszés szerint, akár a gyárban, akár a helyszínen bá. PREFA Prefalz homlokzatburkolat. A Prefalz szín- és formaválasztéka lenyűgöző, és egyben érthető is: az alumínium alapanyagú Prefalz lágyabb, és ezáltal könnyebben alakítható, mint a legtöbb hasonló korcolható lemez. Renson Linius vízszintes, folyamatosan szellőző homlokzatburkolat és dekorfal.


A Linius egy folyamatosan szellőző lamellarendszer, melynek segítségével a nyílászárók kinyitása nélkül is természetes szellőzést érhetünk el otthonunkban. A szerkezet három fő elemből áll, ezek pedig a tartó szerkezet, a lamella tartó. Kingspan Facades, a komplett, hőszigetelt homlokzatok etalonja. KSP sávos homlokzatburkolat. Egyedi homlokzati megjelenést biztosít a méretek és anyagok variálásával.


Lukács Hajnalka Építőanyag Webshop-os vásárló, - „Szeretném megköszönni a gyors intézkedést. Ezúton jelezném, hogy másik helyről is kértem árajánlatot, és mindenhonnan azt a választ kaptam, hogy ilyen kis mennyiségre a nagy szállítási költség miatt nem adnak ajánlatot. A Lindab egy nemzetközi vállalatcsoport, amely a Ventiláció és Profil üzletágakban fejleszti, gyártja és értékesíti acéllemez termékeit és rendszermegoldásait. A Profil üzletág az építőipari termékekre koncentrál, kínálata a szerkezeti komponensek széles választékától a könnyűszerkezetes acél épületrendszerekig terjed. Termékek: Rainline Ereszcsatorna.


Főkategória, Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. Minősített alapanyagokból készített garanciás termékek! Széles profil és bevonat választék!

Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Műszaki információ Lindab svédacél alapanyag A Lindab alapanyag tűzihorganyzott, színbevonatos, nagyszilárdságú acéllemez. Tisztelt Ügyfeleink! Nézze meg videóinkat! Házhozszállítás az ország egész területén.


A szállítás és az opcionális utánvét díján kívül csomagolási és további egyéb költséget nem kell fizessen. Az alapanyag kiválasztása szintén fontos kérdés. A burkolatokhoz (tető- és homlokzatburkolat egyaránt) illő, de az igénybevételeknek megfelelő anyagokra van szükség, amihez széles termékkínálat áll a rendelkezésünkre. Ebben a kérdésben támaszkodunk a Lindab Classic, Premium és Elite bevonati rendszereire. Tetőszerkezetek építése, tetőfedések, ácsolás, bádogozás Kapuváron, Csornán és Győr-Moson-Sopron megye egész területén.


Vízszintes, függőlegesen esetleg más színű fugával vagy anélkül? Profilozott homlokzatburkolat aminek az egyedi méretei miatt csak a képzelet szab határt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések