2015. december 17., csütörtök

Laminált padló előszobába

Gyakran szegezik hozzánk a kérdést, hogy előszobába rakhatnak-e laminált padlót? Ha bárhol azt a választ kapod erre a kérdésre, hogy igen, csak legyen jó kopásállóságú, vagy nem, mert nem elég strapabíró, jobban tesze ha onnan tovább állsz. Ez azt jelenti, hogy a lapok szélei úgy vannak elkészítve, hogy az egymás melletti lapok között egy „V”-alakú rés van, emiatt a lefektetett padlón szemmel jól látható határok vannak a lapok között. EGGER vízálló laminált padló.


Ez a padló faőrleményből készült, melyre nyugodtan kiléphetünk vizes lábbal, vagy lecsöpögtethetjük mosogatás közben a vizet, de azt kell mondanunk, hogy jobb, ha minél hamarabb feltöröljük. Minden jog fenntartva. A feltüntetett képek és adatok tájékoztató jellegűek. Szín- és mintaeltérések a webáruházainkban lévőkhöz képest előfordulhatnak.


A webáruházunkban található árak eltérhetnek a szórólapon és üzletekben található áraktól. Járólapra lehet laminált lapot rakni? Válaszok a kérdésre. Ez egy 55éves társasház,még az a pöttyös metlaki van mindenütt,a konyha,elő,fürdő,wc,spájz ezzel van. A megfelelő laminált padló kiválasztásakor mindenki szembesül kihívásokkal – rendkívül széles az üzletek kínálata, különböző gyártók, különféle terméktulajdonságokkal ígérnek minőséget és hosszú élettartamot, a ránk nehezedő információ tömeg szinte végtelen, a döntés, pedig egyre csak nehezebb és nehezebb.


A laminált padló köszönhetően kedvező árának és gyors, egyszerű lerakhatóságának, napjaink egyik legnépszerűbb padlóburkolata. Erős kopásállósága és széles színválasztéka. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában. A konyhába, előszobába ,nappalikba viszont erősebb parkettát érdemes választani (AC ACosztályú). Várótermekben, üzlethelyiségekben, irodahelyiségekbe csak a direkt erre kialakított, erős kopásállósági osztályba (AC AC) tartozó laminált padlókat javaslom.


Rakható a laminált padlót konyhába? A konyhába és az előszobába kellene - egy légtér egyébként- de csak a fa mintásak tetszenek. Laminált padló vagy járólap? A többi valahogy nem. Még egy két járólap talán bejön, de ott is a lerakás.


Parketta boltunkban rengeteg szalagparketta, vinyl padló , laminált padló és szegélyléc választékunkból tudja az Önnek legideálisabb szalagparkettát, vinyl padlót, laminált padlót és szegélylécet kiválasztani. Bár a modern laminált lapok kiváló minőségűek, előfordulhat, hogy az évek múlásával kifakul, és a bútorok alatt más színe lesz mint ahol napfény éri. Ez a szoba átrendezésekor, vagy a bútorok cseréje esetén nagy probléma, ilyenkor akár a teljes padló cseréjére szükség lehet. Nem csak a fürdőszobába vagy a konyhába alkalmasak.


PVC padló felhasználható a gardróbba, de lerakható az előszobába is. A különleges felületű PVC padló pedig megállja a helyét a nappaliban és a gyerekszobában is. Egy vékony alacsony kopásállóságú laminált padló nem való egy forgalmas előszobába.


A kopás folyamata ellensúlyozható a kopásállósággal. Apró hullámok jelennek meg az illesztéseknél: A fa tartalmú, fa alapanyagú padlók alapvetően nem állnak ellen a víznek. Ez alól sajnos a laminált padló sem kivétel. A lakberendezési tárgyak között a szőnyeg az egyik legfontosabb eleme otthonunknak.


Központi elem ami meleggé, barátságossá varázsolja a helyiséget. A nagyon duzzadt szélű a padlólapok nem javíthatók, a padló teljes cseréjére lesz szükség. A laminált padlók ugyan nagyon dekoratívak, és változatos burkolóanyagok, ám kíméletesebb használatot igényelnek a valódi fából készült padlóknál. Jó, ha azért van kontraszt a szobák burkolatával (például senki sem érzi úgy, hogy a sáros cipővel bárhová eljuthat), ezért sem javasolnék laminált padlót.


A szobákkal találkozó, eltérő laminált padló pedig itt egyenesen tilos! Padlólapok vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések