2015. december 13., vasárnap

Borovi fűrészáru

Fenyő- fűrészáru , Tetőfutár. A lucfenyő, mint általában a legtöbb tűlevelű fafajta, homogén fája miatt jól megmunkálható, ugyanakkor szilárd és szívós. Szép megjelenése van a nyers és a megmunkált fának, szövetszerkezetük, rajzolatuk egyszerű.


Faiparban széles körben használják: bútorok kedvelt alapanyagai, épületasztalosok gyakran használt elemei. Küllemre valamelyest sötétebb, mint a luc, nagyobb gyantatartalma miatt sárgásabb és erezettebb. Műszárított asztalos fűrészáru.

Borovi fureszaru Eladó furészáru, Románia. Asztalos fűrészáru széles választékban. Nem csak luc és borovi , hanem tölgy, bükk, cseresznye fafajokban is.


Szárított borovi Svédországból Szárított borovi fűrészáru Skandinávia északi részének legtisztább erdeiből. Az asztalosok által kedvelt, erős szerkezetű épületfa fűrészáru kérgezve. Sűrű szálú asztalos fenyő- fűrészáru a skandináv országokból - Finnországból és Svédországból. Ezen a területen termelt lucfenyők és erdeifenyők - borovi - az időjárás körülményei miatt lassan nőnek, ezért sűrűbb szálúak, csomóik kisebbek, gyantatartalmuk nagyobb, mint az Európában termelt fenyőféléknek.


Továbbá – az általunk gyártott gyalult fűrészáru mellett -, készen hozatunk “A-B” minőségű, műszárított, gyalult, csiszolt, borovi - és lucfenyő deszkát és pallót. A borovi fenyő előnyei: A borovi fenyő – tulajdonságaiban, minőségében és ellenálló képességében – a luc és a vörösfenyő között helyezkedik el.

A borovi fenyő a luchoz képest keményebb fafajta, jobban ellenáll a mechanikai hatásoknak, mely a járó hajópadlónál különösen nagy előny. Szélezett szélezetlen, és 50mm vastagságban. Ezen kívül kaphatók: borovi frízek, táblák, luc fűrészáru ,. Beépítés után az idő elteltével a színek sötétülnek. Jól megmunkálható fafaj. Fűrészáru Finnországból az importőrtől.


Sűrű szálú , kiváló, asztalos minőségű borovi és lucfenyő fűrészárut importálunk. Szolnoki raktárról azonnal. A borovi fenyőből készült termékek az egyedi erezetnek köszönhetően esztétikus, kellemes látványt nyújtanak, ráadásul az idő múlásával a fa megérik és vörösfenyőhöz hasonló színárnyalatot vesz fel.


További előnyei: A borovi fenyő gyorsan és jól szárítható, nem vetemedik úgy, mint a lucfenyő. Hőkezelt eljárással készült teraszburkolat, amelynek minimális a mozgása! Lerakása a hozzá illő klipszekkel könnyedén megoldható, ami nem csupán praktikus, de esztétikus is, így ugyanis nem látszik a csavar feje.


Kínalunk többféle méretben. Korszerű fűrészüzemünkben a fenyő fűrészárut a vevő kérésére méretre is vágjuk. Az ERDÉRT fenyő fűrészáruk főként lucfenyőből készülnek, de egyedi igények alapján válogatott borovi -, és vörösfenyő alapanyagokból is gyártunk. Saját rönkfeldolgozó üzemünkben nagyrészt FSC tanúsított fenyőfából dolgozunk. Faáruház és fatelep Budapest vonzáskörzetében.


Vöröses színárnyalat jellemzi, geszt és a szíjács eltérő színű, beépítve az idő elteltével a színek sötétülnek, jól megmunkálható, friss állapotban kékülésre érzékeny.

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az Elfogadás gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát. A lucnál átlagosan szilárdabb, sűrűbb.


Vásároljon a kizárólag hazai erdőkből kitermelt, kiváló minőségű, magyar termékeket gyártó fafeldolgozó üzemünkben! Kitűnő minőség, kedvező árakon, közvetlenül a gyártótól! Az aktuális árakról kérem informálódjon telefonon, vagy a kapcsolati menün keresztül írásban! Raktárról azonnal vásárolható! A magas igények kielégítésére teraszokhoz, pergolákhoz, fafödémekhez nem fog megrepedni!


Réteg ragasztott , szárított anyagok! Magasabb esztétikai igény esetén ezt. Fő profilunk az asztalos minőségű lombos és borovi fűrészáru , valamint trópusi fakülönlegességek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések