2015. december 23., szerda

Lindab tetőlemez

A Lindab cserepeslemezek típustól függően három különböző – Classic, Premium, valamint Elite bevonati rendszerrel és kőzúzalékos – bevonattal készülnek. A bevonatokhoz széles színskála tartozik, amelyek segítségével könnyen kiválasztható a megrendelő számára legmegfelelőbb szín. Nálunk mindent megtalál ami a tetőfedéshez kell. Tekintse meg reklámfilmünket, értesüljön folyamatos akcióinkról! A Lindab több, mint éve jelen van Magyarországon, központja Biatorbágyon található.


A Lindab Topline cserepeslemez termékcsalád szilárd és elegáns acéllemezfedést nyújt, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen beleolvad a patinásabb környezetbe is. A cserepeslemez követi a tetők megjelenésének hagyományait, ugyanakkor olyan korszerű megoldásokat eredményez, amit nagyon gazdaságosan lehet. Habár a trapézlemez, hullámlemez - más néven „ lindab lemez- mint késztermék napjainkban leginkább ipari, mezőgazdasági kivitelezések legkedveltebb felhasználási anyaga, egyre inkább teret hódít mint kerítéselem.


Bővebben a trapézlemez kerítésekről. Hova ajánlunk mm-es trapézlemezt? A kiválasztott termékek mennyiségének megadása és kosárba helyezése után kinyomtathatja az összesített listát mint árajánlatot, vagy elmentheti egy későbbi megrendeléshez. KÖZVETLENÜL a GyÁrtÓtÓl. Célunk a Pest és Jász Nagykun Szolnok megyei piacunk további bővítése és meglévő ügyfeleink további, magas színvonalú kiszolgálása.


A Lindab hangelnyelő lemezek alkalma-sak belső burkolat válaszfalak és tetők céljára, sportcsarnokok, gyárak és üzemi étkezdék esetén. Kérjen árajánlatot lindab -tető kapcsán ! A faszerkezet minőségét azonban mindenképpen figyelembe kell venni. A technológiai fejlődés által mind a felújítás, mind az új tető fedése esetében igazán kreatív megoldások születhetnek az előkorcolt tetőlemez , a trapézlemez vagy a cserepeslemez használatával, mert a kivitelező és a tervező egyaránt felhasználhatja a színes bevonatú, minőségi acélból készült tetőlemez. Lakossági-, ipari ill. Felújításokhoz és új épületekhez egyaránt alkalmazhatók.


Duba trapéz az alföld legnagyobb gyártója. RAL színből választhat trapézlemezt, a legjobb áron. Szendvicspanelek, vasanyagok. Minthogy a szerzői jogi védelem általános jellegű és a szerzőt a mű keletkezésétől fogva megilleti bármilyen külön intézkedés nélkül is, ezért a honlapokon elhelyezett tartalmak is a hatálya alá tartoznak. Segítünk a választásban!


Cserepeslemez vagy cserép? Napjaink két legkeresettebb tetőfedő anyaga a cserepeslemez és a cserép. Sokan nem tudják mi a lényeges különbség a kettő között, vagy egyszerűen csak nem tudnak dönteni. Ha elegáns, modern és igazán a mai kor szellemének építészeti stílusa vonzza, akkor az Ön tetője a Swedsteel síklemezes tető. Letisztult és elegáns geometriájú mintázatot ad köszönhetően a kialakításának, ugyanis a speciális vízzáró illesztések – úgynevezett korcok – párhuzamos vonalként szépítik a tetőt.


Használatával olyan egyedi terveket valósíthatunk meg, melyek megtörik a hagyományos homlokzati és tetőfedési technikákat. A trapézlemez nagyszerűsége, egyedi formájában és egyszerűségében rejlik. Az Európából és Ázsiából érkező alapanyag a régió legjobb ár-érték aránnyal működő viszonteladójává tesz bennünket.


Ha eddig nem tudott választani a két legelterjedtebb tetőfedő anyag közül (cserép és cserepeslemez), akkor jó helyen jár. Ebben a cikkben igyekszünk összehasonlítani mindkét anyag előnyeit és hátrányait, amit évtizedes tapasztalataink alapján gyűjtöttünk össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések