2015. december 24., csütörtök

Pir hőszigetelő

Nem véletlen, hogy a hőszigetelés szempontjából kiemelten fontos területeken, mint pl. Számos célra használunk cookie-kat, mint például: a webhely bizonyos funkcióihoz, a felhasználói élmény javítására, a közösségi médiával való integráció biztosítására, illetve (célzott) hirdetések megjelenítésére. A Kingspan homlokzati hőszigetelő termékei időtálló minőségben, csodás kivitelben teszik lehetővé az épületek hatékony hőszigetelését. A hőszigetelésnek kulcsfontosságú szerepe van az energiamegtakarításban.


Egyre magasabbak a követelmények, a hűtési és fűtési energiaigény csökkentésére.

A hővezetési tényezőt figyelembe véve, az InnoPan PIR a leghatékonyabb szigetelési termékek közé tartozik, ami lehetővé teszi a sokkal vékonyabb lemezek használatát, a legtöbb hagyományos lappal vagy egyéb. Gyors - hatékony munkavégzés a PIR hőszigetelő rendszerrel! A BauderPIR márkanévvel ellátott polyiso keményhab ( PIR ) hőszigetelés a piacon megtalálható hőszigetelő anyagok közül messze a legjobb hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Könnyű, nyomásálló, formatartó és nem roskad meg a vízszigetelés alatt. A tűzvédelmi szempontokat figyelembe véve nagyméretű ipari tetőkön.


Bachl PIR hőszigetelőanyag kedvező áron országos kiszállítással a Hofstadter Tüzépen. Kérjen egyedi árajánlatot a kiválasztott hőszigetelő építőanyagokra.

Antiallergén, penész és nedvességálló. Magyarországon leginkább lapos tetők, födémek, magas tetők, padlózatok és falak szigetelésre használhatjuk a PIR táblákat. A QuadCore technológiával a piacon elérhető legfejlettebb hőszigetelő maggal ellátott panelrendszert választja. PIR tűzgátló hőszigetelő lapok választéka!


Ha Ön a minőséget választja, biztos lehet a sikerben! A PIR megoldást nyújt az alaptól a tetőig szigetelésre! A legnagyobb hőszigetelést biztosító és kimagasló, λ D 022-es értékű, teljes felületű, szarufa feletti PIR hőszigetelő rendszer. A purhab hőszigetelő anyag percen belül elnyeri végső fizikai tulajdonságait, hőszigetelő képességét, ezért rendkívül gyorsan kivitelezhető. Szakszerű kivitelezés esetén a poliuretán hab toldásmentes felületet a így a lakótérből az ottani fűtött vagy hűtött levegő a szigetelőanyagon keresztül nem tud eltávozni.


A PIR , a poliuretán keményhab szigetelés a napjainkban általánosan használatos talán legkorszerűbb, legmodernebb szigetelésre, tetőszigetelésre használt hőszigetelő. Poliuretán PIR (PUR) termékek ingyenes anyagköltség számítással, országos házhozszállítással. Kérjen kedvező árat, és akár órán belül küldjük árajánlatunkat! A PUR és PIR hőszigetelő panelek külső és belső falak kialakítására, de lakóházak, ipari épületek, kereskedelmi épületek, mezőgazdasági épületek, irodaházak, raktárak, gyártócsarnokok és egyéb különleges épületek tetőzetének és mennyezetének kialakítására is alkalmasak. A kombitherm lapok a PIR keményhab hőszigetelő lemezek méretre vágása, élképzése során keletkezett maradványok, gyártási hulladékok nagynyomású préseléssel és kötőanyag hozzáadásával történő újrahasznosítása során jöt létre.


A Sikatherm PIR HŐSZIGETELŐ LEMEZEKET hőszigetelésként használjuk a vízszigetelő réteg alatt. BACHL PIR MV hőszigetelő lemez Ebben a kategóriában összesen termék található.

A PUR hab már több mint éve van jelen az építőiparban. Kiváló hőszigetelő , könnyen kezelhető anyag. Alkalmazható bármilyen raktár, csarnok, ipari épület, mellék épület, garázs, tároló építéséhez, ahol nincs kitéve a falrendszer közvetlen magas hőnek.


A PIR hab a PUR tovább fejlesztett változata. A PIR az egyik legjobb hőszigetelési paraméterrel rendelkezik az ismert hőszigetelő keményhabok közül, ezáltal új lehetőséget kínál a magyar építőipar számára. Kijelenthetjük, hogy a poliuretán már a jövő terméke, a passzívház szintű energiahatékonysági elvárások elterjedésével a hőszigetelési piac meghatározó termékévé válhat. Mivel a legtöbb hőszigetelő anyag nem légtömör mint a PIR.


Nagyon fontos a hőhidak elkerülése, amire egy külön tervezési módszer lett kifejlesztve, a hőhídmentes kialakítás. Hőszigetelő tetőpanel merevítő bordával. Az IsoAcpanel egy tetőpanel, merevítő bordával, magas ellenállású építményeknél alkalmazható, ahol a tető lejtése nagyobb mint.


Ez a Firestone hőszigetelő - és felületjavító táblák kifejlesztését eredményezte. A Firestone Resista AK hőszigetelőtáblák zárt cellás polyisocyanurate habból készültek, többrétegű alumínium kasírozással mindkét oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések