2015. december 10., csütörtök

Shaggy szőnyeg 160x230

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Looking For 160x2? A puha tapintású Shaggy vagy másik nevén bozont szőnyegek egyszerre biztosítanak kényelmet és dizájnt otthona számára.


Egyedi kialakításának köszönhetően nagymértékben javítja családja és vendégei komfortérzetét, hiszen puhaságának köszönhetően akár a szőnyegre ülve is kényelembe helyezhetjük magunkat.

HU Szőnyeg Bolt Budapest Tímár utca 22. Hasonló mint a Nepáli szőnyeg , finom puha tapíntás! Anyaga : 1 Soft Polipropilén Hátulj : Juta Súly : 3. Shaggy szőnyegeink garantáltan a család kedvencei lesznek. Jól esik rajtuk egy kis játék, tévénézés, vagy akár csak a pihenés. Gazdag stíluskínálatunknak köszönhetően bárki könnyedén megtalálhatja az otthonába legjobban illő darabot.


Modern szőnyegek , kis- és nagyméretű, klasszikus és modern szőnyegek kedvező áron! X2CM SZŐNYEGEK, Hosszú szálú szőnyegek.

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. Beszürkült és lelapult az egész.


Egy éve kislányom kapott egyet a szobájába. Nem hittem, hogy ilyen minőségi hanyatláson tud még végigmenni ez a fajta szőnyeg. Az egy év alatt kb fele szőrét elhullatta, minden lépésnél jön ki belőle valami, az egész lakás a szőnyeg szálaival van tele. Harmonikus otthonra vágysz? Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Lowest Prices on Top Items. Bay Is Here For You! Million Shoppers Want to Buy. Tekintse meg szőnyeg kínálatunkat, és amennyiben az online szőnyegáruház termékei között nem találja amit keres, látogasson el valamelyik üzletünkbe, ahol további szőnyegekből válogathat!


A shaggy szőnyegek változatos anyagokból, színekben és formákban készültek. Választhat az egyszínű, harmóniát sugárzó shaggy vagy a berber ihletésű marokkói szőnyegek közül. Shaggy Szőnyeg ” értékelése elsőként Kilépés a válaszból. Quick step lépcsõszõnyeg, téglalap, szürke, 2.

Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! A polipropilén egy környezetbarát, mesterséges rost. Magas kopásállóságú, jól ellenáll a hőnek, de a hidegre érzékeny.


A hőkezelt polipropilénből előállított szőnyeg ideális választás allergiásoknak, akik érzékenyek a természetes anyagokra. Az anyag antisztatikus, ami azt jelenti, hogy nem vet ki magából szálakat. Nem számít, hogy milyen anyagból készültek, milyen alakúak, vagy milyen színűek, a szőnyegek mindenképpen melegséget és lágyságot visznek a helyiségbe.


Egy nagyobb szőnyeg segítségével akár egy területet is kijelölhetsz (pl. az étkezőt), a hosszabb szőnyegek pedig az előszobában kísérhetik lépteidet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések