2015. december 1., kedd

Lindab szendvicspanel

A változatos megrendelői igényeknek megfelelően a paneleket igen széles termékskálán kínáljuk. A panelek belső hőszigetelő anyaga igény szerint kétfajta lehet, a panelek zártcellás. A teljes csarnoképítés a mi kezünkben van, hogy Ügyfelünkként elégedett legyen! A további munkafolyamatok párhuzamosan.


A szendvicspanel kiváló és gazdaságos megoldást jelent a tetőfelületek burkolásakor.

Lindab szendvicspanel szerelés bemutatása. Elég egyetlen réteget használni a tökéletes végeredményhez. Különböző színű bevonatokkal készíthető. Raktárkészletünkben található PUR, PIR, kőzetgyapot töltetű fal és tetőpanelek, és lépésálló PIR szigetelő táblák. A tűzvédelmi osztály a szendvicspanel termék éghetőségére utal.


Ebből a szempontból a neméghető anyagú szálas anyagokkal (kőzetgyapot) érhetjük el a legjobb osztályt (A2-sd0). A polisztirol éghetőség szempontjából a legkedvezőtlenebb, jobb a PUR-hab, és még előnyösebb az égésgátló adalékokkal rendelkező. Hőszigetelt falrendszerek.

A Kingspan homlokzati hőszigetelő termékei időtálló minőségben, csodás kivitelben teszik lehetővé az épületek hatékony hőszigetelését. Segítünk kiszámolni a megfelelő mennyiségű és méretezésű. Duba trapéz az alföld legnagyobb gyártója. RAL színből választhat trapézlemezt, a legjobb áron. Minden alapanyagunk európai gyártásból származik.


Szendvicspanelek, vasanyagok. Az árak a kívánt méretre gyártás költségét tartalmazzák. Tprofil, bordamagasság mm.


Jelenleg még nem ismerjük a domborzati és talajmechanikai viszonyokat, így a föld- és vasbeton munka ára csak becslés. Másrészt, sok megrendelőnk saját eszközzel, helybeli erőkkel kívánja ezt elvégeztetni, így ennek költségeit külön adjuk meg. Szép és Társa Kft weboldala - szendvicspanelek forgalmazása. Vissza a KEZDŐLAP-ra. A forgalmazott polisztirolos, ásványgyapotos, PUR és PIR habos szendvicspanel kiváló hőszigetelő képessége, pontos csatlakozása, színes acél külső felülete és hosszú élettartalma miatt egyre inkáb kedvelt üzemcsarnokok, gazdasági és ipari épületek oldalfalának és tetejének.


Trapézlemez, cserepeslemez, szendvicspanel egyedi árakon. A piaci igényekhez igazított, „testreszabott” csarnokszerkezetek fő alrendszerei az acél főtartószerkezet, a tető- és. A kezdetben fő tevékenységi körünk a német minőségi, másodosztályú szendvicspanelek beszerzése és hazai forgalmazás volt.


Ajánlatkérés online Omega cserepeslemez képek.

Az OMEGA cserepeslemez határozottan eltér a többi típus formavilágától. Erős vonalai és magas profil mintázata a kerámia és betoncserepekre jellemző súlyosságot kölcsönöznek számára (miközben súlya töredéke az említettekének). Alsó és felső fegyverzete színes, horganyzott acéllemez és a közöttük lévő mag szigetelő tábla vagy hab, típustól függően.


Az acél fegyverzet tartósságot és ellenállóságot nyújtja a szendvicspanelnek, a szigetelő mag pedig az épület.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések