2015. december 4., péntek

Autó belső tisztítás

A tisztítás után az autó szárítása, és a műanyag elemek szilikon mentes, fényes vagy matt (igény szerint) ápolása következik. Végső művelet, az ablaküvegek foltmentes tisztítása. Ezután nagynyomású levegővel a víz lefúvatása, az ablakok külső felületeinek tisztítása, valamint az autó szárazra törlése. AKCIÓS CSOMAGAJÁNLATAINK Aktuális akcióink január hónapra! A belső tisztítás árában benne van a csomagtér is?


Nem, nincs benne, mégpedig azért mert sok ügyfél nem kéri a csomagtartó tisztítást pl. Autó belső tisztítás. Tiszta autó , rendes car. A rendszeres és szakszerű autóápolással nem csak az esztétikai élmény javítható, de az autó élettartama is meghosszabbítható. A karosszéria megfelelő kezelésével elkerülhető a roz.


Minden esetben érdemes végiggondolni, hogy pontosan mit szeretne elérni. A kézi tisztítás ugyanis hasznos, ám korántsem olyan alapos, mintha egy speciálisan, erre a célra fejlesztett gép segítségét használná. Takarítsd le az autód úgy, mint egy profi: most megmutatjuk, hogyan fiatalíthatsz éveket az autód állapotán, pusztán egy kis munkával és néhány tisztítókellékkel.


Autó belső tisztítás

A kézi mosástól a polírozáson keresztül külső-, belső takarítást, kárpit- és üléstisztítást is vállalunk, sőt teljes körű autókozmetikai szolgáltatást. Ez utóbbit vendégeink igényei alapján. Nyári időszakban általános, hogy mire az autó készen van beülhet a száraz vezetőülésbe és használni tudja a gépkocsit. Egy teljes tisztítás időszükséglete - ülések, szőnyegezés, csomag- és kalaptartó, műanyanyagok, stb.


Ezt érdemes átgondolnia. Belső autókozmetika. Fő szolgáltatásaink közé tartozik a nanotechnológiás kárpitimpregnálás, az autó belső bőrfelületeinek tisztítása és ápolása, valamint az ózonos autó klíma tisztítás. Már csak beülsz az autódba, de nem érzed magad jól.


Autó belső tisztítás

Egy tiszta autóba ülve viszont ez vár rád: elegancia, magabiztosság és kényeztető illatok, amitől jó kedved lesz. Válaszd az utóbbit! Legyünk őszinték: mindannyian csináltunk már olyat az autóban, amire nem vagyunk büszkék. Az Easy Wash System. Előbb-utóbb mindenki beleharap a szendvicsébe vezetés közben, felengedi a kutyáját az anyósülésre, beül szereléstől olajosan a volánhoz.


De nem kell különösebb “bűnöket. Cégünk egyik legfontosabb alapelve, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal. Véleményünk szerint ennek kulcsa a minőség, melyre minden körülmények között a legnagyobb figyelmet fordítjuk. Képzelje el, amikor beleül az illatos, minden felületen tiszta érintésű, újszerű kinézetű autójába.


Autó belső tisztítás

Termékeink között mindenki számára akadnak hasznos termékek az autózáshoz, vagy karbantartáshoz, legyen az egy ledes izzó, egy takaróponyva, autókozmetikai cikkek, vagy akár egy sport kipufogó dob. Kapcsoljuk be a klímát úgy, hogy a belső levegő keringetésre legyen állítva. Ezek után helyezzük el a klímatisztító sprayt az autó egy központi részén(a hátsó ülések közötti küszöb a legmegfelelőbb) Várjuk meg, míg a doboz teljes tartalma az autó légterébe kerül. Ne feled ha külsőt takarítanál akkor is számíthatsz ránk.


A képek talán vissza sem adják mennyire szép lett az autó a kezelés után, akár kívüli, akár belül. De ha mégis, akkor az érzést amikor áttörlöd az autót, na azt biztos nem! Nagyon precíz és alapos munkát végzett a csapat.


Mindenben rugalmasak és pontosak, segítőkészek. Köszönöm a munkátokat! Tökéletes habképző tulajdonságának köszönhetően kiválóan tisztítja, feloldja és elválasztja a szennyeződést a megtisztított felületről. WINNERS AUTÓKOZMETIKA Polírozás, kézműves wax, bevonatok, kárpittisztítás, bőrápolás, fertőtlenítés, klímatisztítás,fényszóró felújítás A Winners Minőséget képviselünk Fényszóró felújítás év garanciával! Egyedülálló OEM minősítésű lakkot használunk ,amelyet az autóipar elfogadott!


Uv teszt áll mögötte! Listázd a termékeket népszerűség vagy értékelés szerint.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések