2015. december 23., szerda

Ipari szigetelés

Gyors és professzionális tűzivíztározó szigetelés. Ebből adódóan a szigetelési paletta széles spektrumot ölel fel. Küldetésünk Hőenergia megtakarításával, az energiahatékonyságot növelve egy gazdaságosan üzemelő rendszer működését biztosítani. A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém, tetőtér, lapos tető, hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére. A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet.


A szórt poliuretán szigetelőhab egyik legnépszerűbb felhasználási területe az ipari csarnokok, mezőgazdasági és állattartó épületek valamint raktárak utólagos hő- és csapadékvíz elleni szigetelése.

A szakma igazi iskolája a Nyugat-Európai iskolák és szakmai szövetségek képzései. Ipari szigetelés és bádogozást Magyarországon újra OKJ képzés formában oktathatják. A tananyagaik alapján önképzés formában történik cégünknél a szakmai képzés.


Cégünk nagy hangsúlyt fektet dolgozóinak a. Ipari alpinista építőipari alpintechnikai munkák. A feltüntetett áraink tájékoztató jellegűek, a végleges ár a munka pontos ismeretében ettől eltérhet. Tekintse meg árainkat, hívjon bizalommal!


Tetőszigetelés céljára is a legmegfelelőbb anyag a szórt poliuretán szigetelőhab. A szórásos technológiának köszönhetően az anyag a legkisebb réseket is maradéktalanul kitölti, így egy kompakt, hézagmentes hőszigetelő-réteget biztosít.

Zárja a vizet, a hőt és elöregedett tetők esetén is megold mindenféle problémát, még más szigetelési alternatívák ezt nem. Izol-Ép Injektálás, betonlövés, lőttbetonozás, vízszigetelés, Kft: Épülő házak, garázsok teljes víz- és hőszigetelése, pincék, garázsok, medencék. A megrendelt szigetelést a megígértek szerint precízen és korrektül elvégezték. Szigetelés közben is figyelmesen tájékoztattak minden lépésükről.


A mai világban csak rosszakat hallani az építőipari vállalkozókról, de ez a cég minden félelmemet eloszlatta. A végeredmény is jobb lett a vártnál mivel télen. Az INSUL-CLADD Kft.


A széles beszállítói körnek és a több éves szakmai tapasztalatnak köszönhetően az épületgépészeti és ipari szigetelésben használatos. Födém szigetelésnél a szórt purhab szigeteléssel közel felére csökkenheti fűtési költségeit! Ehhez azonban a födém, a padlás szigetelés kiemelt fontosságú! Akár családi házról, akár közületi, ipari épületről, akár mezőgazdasági telepek óljainak, istállóinak tetőszerkezetéről is legyen szó.


Hangszigetelő és rezgéscsillapító anyagok széles választéka. Budapest, Transzformátorgyár utca 1. Sokrétű használhatósága mellett a hőszigetelőfüggöny nem csak hőszigetelő , de zaj-, porszűrő hatása is van, megakadályozza rovarok és madarak bejutását, véd a huzat ellen. Ismerje meg a ProfiPurt!


Hőszigetelésre év írásos garanciát adunk. Lakóházakat és ipari létesítményeket egyaránt hőszigetelünk. Primer-Kemi: ragasztók és profi felületvédelem A pécsi Primer-Kemi Kft.


Sika építéskémiai termékcsalád anyagait.

A hőszigetelés és fémlemezburkolás magában foglalja mindenfajta ipari , épületgépészeti és légtechnikai területen használatos hideg, meleg és PUR szigetelés bontását, új szigetelések készítését, burkolatok gyártását, szerelését. A kőzetgyapot és üveggyapot szigetelés alkalmazása mellett a párazárást is meg kell oldani. Mivel csak a száraz hőszigetelés hőszigetel, ha a pára bejut a szerkezetbe akkor hővezetővé válik és elveszíti a hőszigetelő képességét, hosszútávon pedig a nedves hőszigetelés képes összeesni, azaz nem tölti már ki teljes. A szórt, rögzítésmentes purhab konténerszigeteléssel megszüntethető a raktár, illetve lakókonténerek beázása, illetve hőszigetelésre is a legjobb megoldást jelenti kedvező áron.


Mindeközben a rugalmas alsó réteg biztosítja a csapadékvíz elleni szigetelés rögzítéséhez szükséges folyamatos húzóerőt. A szigetelés áraink kedvezőek, ár-érték arányban. Ipari csarnok szigetelés , utólagos hő- és csapadékvíz elleni szigetelés esetén a szórt purhab alkalmazása a legelterjedtebb technológia.


A könnyűszerkezetes ipari csarnokok, kereskedelmi épületek leggyakoribb tető- és falburkolati anyaga a trapézlemez, más néven hullámlemez. Egyaránt vállaljuk régi tetők felújítását és új építéseknél a vízzáró réteg elkészítését, természetesen az összes tetőszinti (kőműves, bádogos) kiegészítő munkával együtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések