2015. december 22., kedd

Magasfényű laminált parketta

A magasfényű laminált padló dicsérete Lopj egy kis luxust az otthonodba! A fa parketták felületkezeléseiről már több ízben is írtunk, például itt és itt, de a laminált padlóról még nem esett szó. Padlószakértő blogunkban ezúttal a magasfényű változatot mutatjuk be.


Laminált padló Szőnyeg Padlószőnyeg Lábtörlő Tekercses vinyl padló Modul vinyl padló Műfű Függöny Karnis Tapéta Laminált padló Választékunkban jó ár-érték arányú termékeket kínálunk, akár évig terjedő rendszergaranciával. Ez olyan előnyökkel jár, minthogy képes a térérzetet megnövelni, és világosabbá válhat tőle a padló. A matt laminált parketták jobban illenek a rusztikus stílusú helyiségekhez, de a country stílusban berendezett szobákba is jó választás a matt laminált padló.

A fényes laminált parketta inkább egy modern stílusú nappaliban mutat jól. Emellett a viktoriánus stílusban készült bútorokhoz is tökéletesen illik a magasfényű. Fehér laminált padló Fekete laminált padló Gyapjú szőnyeg laminált Magasfényű laminált parketta Szürke laminált padló Tölgy laminált padló Világos laminált padló Vízálló padló Térj be padlóburkolat bemutatótermünkbe!


A weboldalon található árak tájékozató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Minden jog fenntartva. A Hubert Parketta megváltoztatta a vásárlói kiszolgálás menetét, hogy a legtöbbet hozzuk ki ebből a válságos időből.


Ha szeretnéd nemcsak biztonságosan, de hasznosan is tölteni az időt otthon, kattints a részletekért. Parketta Technika webáruház - minőségi laminált padlók a Kaindl, Kronopol, Quickstep gyártóktól széles választékban!

Laminált padló - Duna Parketta a RENO udvarban - exkluzív környezetben folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat. KAINDL Soft Touch magasfényű laminált padlók A mm-es Kaindl Soft Touch termékek azonnal rendelhetők, és napon belül szállítjuk a kívánt padlót. A JOLA Parketta kínálata: Wild tölgy magasfényű , fózolt laminált padló 8mm. A legjobb árakkal várjuk, országos kiszállítás! A laminált padló nem csiszolható, nem lakkozható, így elhasználása esetén cserére szorul.


A padlók választékában megfigyelhetők trendek és irányzatok, melyekhez cégünk folyamatosan igazodik. A hordozólap felszínén impregnált, UV-álló, színtartó dekorréteg, és az ezt védő, átlátszó. A hangulat, melyet a svédpadló kölcsönöz lakásunknak egyenlő a biztonságos, melegséget sugárzó és természetes minőségű otthon fogalmával. Edelholz nagyméretű halszálka parketta.


EDELHOLZ KASTÉLYPADLÓK. Magasfényű laminált padló (10) Laminált padló konyhába (187) Szinkron nyomott, 3D padlók (187) Laminált padló fürdőszobába (46) Laminált padló padlófűtésre (1) Fózolt laminált padlók (432) Fózolatlan laminált padlók (96) Laminált padlók 8mm felett (102) Nagyméretű padló lapok (91) Padlók extra nagy. Szeretné otthonát gyorsan, kedvező áron, ugyanakkor kiváló minőségű melegburkolattal burkolni? Akkor Ön a legjobb helyen jár! Laminált padló burkolataink minden minőségi elvárását kielégítik, ráadásul széles választékunkban minden berendezéshez és falszínhez talál mintázatban és színben illő változatot.


Az exkluzív megjelenésű magasfényű laminált padló fényességet, csillogást és frissességet sugároz. V-fuga még inkább felerősít, 32-es kopásállóságának köszönhetően magas lakossági, és közepes közületi igénybevétel esetén is megállja a helyét. Szalagparketták és AKCIÓS szalagparketták Hagyományos csaphornyos parketták Keményfa parketták és svédpadlók Bambusz padlók és szegélyek Laminált padlók KAINDL laminált padló kollekció KAINDL Classic Touch kollekció KAINDL Natural Touch és Premium Touch kollekció KAINDL Easy Touch laminált padló és Solid Pro 4. LVT padló kollekció KAINDL Easy Touch magasfényű. Classen Trend Struktur Rough Sawn tölgy mintázatú laminált padló 3.

Ma már olyan magasfényű lakkozás is létezik, hogy parkettánkat akár tükörként is tudjuk hasznosítani. Két parketta felületkezelési típus létezik: a lakkozás és az olajozás. A lakkal kezelt fa padlóburkolat járófelületén egy kemény réteg jön létre, mely védi a fát a rendszeres használattól, illetve a kisebb sérülésektől.


Színtelen, kétkomponensű lakk parketta és egyéb beltéri fafelületek lakkozására.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések